Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Forma se, jak známo, mění nejjednoduššeji. Měnit obsah, zejména kvalitou směrem nahoru, je o mnoho těžší. Právě proto, že je tu příliš mnoho "protivenství": majitel, politické a ekonomické vlivy a v neposlední řadě celá ta parta podřízených, kteří se brání jakýmkoli změnám, zejména pokud to znamená jen o trochu víc pracovat a nebo se trochu víc jen snažit. Zbyde pak méně času na kafíčko, dlouhý kouř a velké drby. ;-)

Osobně mne pak těší, když vysokoškoláci mají mladistvý pohled na každodenní problémy, ve Vašem případě ženy. Proto mne trochu zarazilo, že na druhé straně píšete v článku "Patřím k lidem, kteří jsou zvyklý na určitou formu svých oblíbených věcí, ale změna nelze zastavit."

V obecném povědomí je mládí spojováno spíše s dravostí, revolučností, pokrokovostí než usedlým tradicionalismem, o mladistvosti, připisované sémanticky spíše starším generacím, nemluvě. Asi to celé jde u Vás ale k sobě dohromady. R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 816x
Jsem nastávající vysokoškolačka s mladistvým pohledem každodenních problémech ženy (dívky). =) se špetkou sarkazmu, který má pouze popíchnout a pobavit.

Seznam rubrik