Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

BoboHml

24. 10. 2008 22:22
Cha

že ČSSD zavedla nebezpečný precedent do budoucna, kdy krajské volby budou pojímány centrálně a budou sloužit jako nástroj opozice k boji s vládou.

Když vyhrála ODS copak tvrdila?Nebo jen selektivní skleróza?Rv;-€

0 0
možnosti
BH

BoboHml

24. 10. 2008 22:26
Re: Cha

Mirek Topolánek jako jediný z top vedení ODS pochopil potřebu udělat z ODS tzv. „catch all party“ a také začal výrazně pracovat na zvýšení koaličnímu potenciálu své strany, což se po volbách 2006 ukázalo jako klíčové. Projekt koaliční vlády je dílem Mirka Topolánka, on s ním uspěl u voličů a má právo vést kabinet po celé období.Podezírat a obviňovat Mirka Topolánka z nějaké programové zrady (viz komentáře V. Tlustého, spíš bych podezíral právě V. Tlustého, že zrazuje program strany, viz jeho návrh nesystémově snížit spotřební daň, podpora neadresných sociálních dávek, odpor k církev. restitucím...) je, řekl bych, téměř smrtící pro ODS. Myslím si, že o programových zásadách Mirka Topolánka není třeba pochybovat-viz jeho přístup k radaru, jednaní na půdě EU, energetické bezpečnosti země, euroatlantické vazbě, uměřené fiskální politice a atd.

0 0
možnosti
JN

5alfa

24. 10. 2008 22:15
Neboj

Situace s poplatky bude nejspíš následující...

Všichni občané budou sponzorováni těmi, co získají nějakou krajskou zakázku. Sponzoring se zákonem nezakáže, to neměj obavu. To by Pepa z Honkongu a nebo Wiki Kožený nemohli "darovat"...

Pochopitelně je to svinstvo, ale na druhé straně to pro lidi bude užitečnější, než sponzoring nákupem luxusních hodinek u hejtmanovy manželky podle výše krajské zakazky. V

0 0
možnosti
JT

Barry Goldwater

24. 10. 2008 21:05
K jednání VK

Úkolem VK bylo od samého počátku kromě podpory ruských zájmů také znemožnit vznik opravdu pravicové strany v ČR. Jeho vlastní pravicovost spočívala ve verbáním vyjádření obdivu k Hayekovi a Thatcherové. Když se teď ukázalo, že Topolánek je nejen schopný politik ale že také kormidluje ODS směrem  více doprava, což by mohlo znamenat možnost vzniku opravdu pravicové strany, jistá mocenská uskupení to zjevně znepokojilo a od staříka se chce, aby jednal.  

0 0
možnosti