Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
JL

Republikáni prostě nikoho silnějšího nepostavili. A k tomu, že prohrál nečekaně: není to pravda, na internetu jsou zveřejněna i v češtině kritéria podle jednoho amerického historika - ten zjistil, že pokud kandidát na prezidenta nesplní určitý počet kritérií, tak nevyhraje - a přesně to odhadl u Trumpa a taky se to stalo - prohrál, protože v některých věcech selhal.

1 0
možnosti
JL

Tady to je : "Letos jsou tedy podle Lichtmanovy metody americké prezidentské volby především hodnocením stavu Spojených států za vlády Donalda Trumpa. Zásadní roli hraje pandemie a její ekonomické důsledky, společenské nepokoje po smrti George Floyda a impeachment i další prezidentovy skandály.

Jen tyto události posledního roku vytrhly Trumpovi z ruky čtyři ze třinácti Lichtmanových klíčů k Bílému domu. „Klíče předpovídají, že Trump Bílý dům ztratí,“ řekl.

1 0
možnosti
Foto

Tedy, nic ve zlém ale tu VŠ bych moc rád viděl, když hned v úvodu dokážete napsat takový nesmysl. Donald Trump nekandidoval proti Bidenovi. Bylo to přesně naopak. Donald Trump nekandidoval, on svou pozici obhajoval. A rozhodně nepatří k nejslabším. Je mnoho těch, kteří byli o dost neúspěšnější. V čele s Barackem Obamou. Ten byl skutečnou tragédií.

Co se Trumpa týče, jeho problém nebyl v úspěšnosti či neúspěšnosti ale v tom, že viděl sebe jako mesiáše. Spasitele, který jediný ochrání Ameriku.

5 0
možnosti
FL

Trump v počtu získaných hlasů překonal historické rekordy prezidentských voleb USA, kromě počtu hlasů Bidena. Trump dosáhl těsného výsledku po čtyřletém intenzivním každodenní masáži ze strany americké i globální levice. Trump čelil institucionálnímu rasismu ve své zemi, 48 měsíců proti němu bojovaly mainstreamová média, univerzity i akademické obec i drtivá většina Hollywoodu.

7 0
možnosti
Foto

Na to se nemůže vymlouvat. Obama byl ve stejné pozici a přesto svůj post obhájil. Dokonce byl na tom mnohem hůře, protože se musel potýkat s vylhanými obviněními typu že se nenarodil v USA, že řekl že Amerika není křesťanskou zemí a podobně. Trump doplatil na svou aroganci. Nic více v tom není.

4 3
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1363x
Marek Jáč,
student VŠ

Seznam rubrik