Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Občas sa v médiách objavia záznamy z kroník spred 100, 200, či 300 rokov, ktoré popisujú ich správanie. A je úplne rovnaké ako dnes. Takže keď sa stovky rokov nedokázali zmeniť (a to pod hrozbou veľmi tvrdých trestov), tak sa určite zmenia teraz, a to len jednoduchým vysvetľovaním... :-)

Všetky tie učené hlavy to majú v hlavách popletené. Vychádzajú z toho, že všetci - muži, ženy, deti, bieli, čierni, žltí - sú úplne rovnakí ľudia, ktorí úplne rovnako vnímajú svet. A preto na každého z nich platí úplne to samé. Ale každý, kto čo i len trochu používa hlavu na rozmýšľanie, vie, že je to nezmysel.

2 0
možnosti
JV

J95o75ž88o 32V97a81š44e98k

11. 9. 2013 10:42

Většina cikánů má tak vysoké sebevědomí, že by ho mohli rozdávat, v téhle oblasti opravdu nepotřebují s ničím pomoci...

http://zpravy.idnes.cz/prepadeni-v-chomutove-0u8-/krimi.aspx?c=A130910_142943_usti-zpravy_alh :-/

1 0
možnosti
MP

on s tím  sdebevědomím má pravdu... jen jde o to jaké sebevědomí. To co nám tu cigáni přerdvádějí, to určitě ne. Ale sebevědomí že LZE žít jako slušný člověk, ýže LZE  mít klem sebe čisto a sebevědomí že JSOU určité zásady vyššími než rasová solidarita "no a co že krade když je taky cigán"

0 0
možnosti
MP

Je špatné, že nás stát nechrání před rasistickými útoky cikánů. ČSSD jim dokonce nabízí vyšší porodné !!!

3 0
možnosti
PK

Mnohem lepší by bylo, zavést jim příspěvek na pohřeb :-)

0 0
možnosti
MT

Sebevědomí mají. To jsem si ověřil dneska :-(

Nu, ale dokázal sjem na něj řvát víc než on na mě a Ti další z okna to jen sledovali. Takže jsem si opět ověřil, že jen přísloví: Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá na ně plati.

1 0
možnosti
Foto

nejdůležitější je naučit je získat devátou třídu....a pak, že po útoku přijde nevyhnutelný, rychlý a tvrdý trest. Když nastudovali šílený český sociální systém na jedničku, zvládnou i ostatní, potřebují jen tvrdší režim....jako třeba Rusáci (to už je samozř. vtip...i když....);-)

5 0
možnosti
PK

Možná to s tou devátou třídou trochu přeháníte. Nestačila by pro začátek šestá? :-)

1 0
možnosti
JO

Jednou, když jsem ještě byla plná ideálů jsem se pokusila vysvětlit cikánským dětem, proč nemohou vyhánět z hřiště děti, které si tam hrály před nimi. No to jsem si dala, dozvěděla jsem se, že jsem pitomá krá.a, svi.ě a další mnohem horší věci.

Sousedka dopadla hůř, cikánské děti jí skákali po střeše auta, když se jim pokusila domluvit. Potrestán nebyl nikdo, škodu si zaplatila sousedka.

Za svou snahu o porozumění a komunikaci jsme byly potrestané, už nikdy více. Od té doby se nepokouším o nic, jen se jim zdaleka vyhýbám  a pevně si držím své věci, pokud jsou ve viditelné vzdálenosti, nekomunikuji, neodpovídám jim na nic a k tomu samému vedu děti.

11 0
možnosti
LJ

Když je napomeneš, dostaneš na tlamu a ještě budeš zmlácenej rasista. No, říkám jen, že kdyby Hitler nechtěl všechno najednou, už bychom tu svoloč tady neměli 50 let.

4 0
možnosti
PA

P34e33t95r 34A28g70u96l35á97r

10. 9. 2013 18:53

A spolu s nimi ani rodiny Jindráčkových... Jako spoustu jiných rodin, které zmizely téměř komplet.

3 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1650x
Jsem ostravský důchodce, berte mě proto s rezervou... Vážím si každého vašeho názoru, a v diskuzích zásadně nemažu! Upozornění váženým čtenářům: NIKDY JSEM NEBYL V ŽÁDNÉ POLITICKÉ STRANĚ!