Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

... a je snad tato soutěž o něčem jiním než o penězích?

0 0
možnosti
Foto

J41a11n23a 56M26a74j23o72v60á

31. 3. 2014 17:50

Tak nevím, žádná z mých dcer se do podobné soutěže nechystá, ale kdyby pozbyly rozumu a podobné pošetilosti se dopustily, bušili bychom všichni smsky jako sedmihlaví draci a saně, a to včetně sestřenic, kamarádů a tetiček do třetího kolene. Já bych mu to fakt nevyčítala. A navíc, holka je to půvabná :-).

1 0
možnosti
Foto

Aj ja by som esmieskoval ako protrhnutý pre svoju dceru. Ale mosela by byť taká krásná ako Přeček. Ináč by som něhľasoval.

3 0
možnosti
Foto

z těch, které jsou na bedně se zdá nejpůsobivější. Ono u žen nejde ani tak o samotnou krásu navenek, ale o to co z ní dýchá zevnitř. A tahle mi přijde, že má duši.

0 0
možnosti

A ona snad soutěžila s mrtvolama dívek, které vypustily duši? No to ale musela být letos morbidní soutěž. Ještě že jsem to nesledoval! 8-o

3 0
možnosti
BT

vy jste to špatně pochopil

2 0
možnosti
Foto

čo už nie v jeho prípadě nič nového

2 0
možnosti
Foto

Přeček, kedže sa hlasovalo s pomociou SMSiek, je snáď každému jasné, že zadarmo to něbolo! Alebo vy muóžtě posielať SMSky zadarmo?

2 0
možnosti
Foto

Diskutérům níže: Pánové, prosím, pouze k věci! Buď tedy k článku, anebo ke mně jako autorovi. Prd je mi i ostatním po tom, kdo z Vás si nechal odsát laloky, atd. Váš "hosting" na mém blogu budu nekompromisně mazat. Zatím jsem to nikdy neudělal. V případě Vašeho neutuchajícího nutkání se přisajte jinde. Díky.

0 0
možnosti

Pane Přečku, nebuďte arogantní a nevyhrožujte tady, jo?! ;-O Tvrdíte, že po lalocích je vám prd, ale do toho, kolik to stálo tátu nové Miss, se montujete! ;-O

3 1
možnosti
Foto

Smysl článku jsem moc nepochopil. Holka je to hezká, tak nevim, co řešíte. Když si vzpomenu éru, kdy vyhrávaly zjevy typu Kobzanový, tam asi bylo na místě se ptát, co je za tím, ale tady?

4 0
možnosti
Foto

Za Kobzanový volila porota, a ne darované přednabité SIMky

0 0
možnosti
Foto

Vaše starosti a Kellnerovy miliardy bych chtěl mít...8-o

3 1
možnosti
PP

To se o vás přece dávno ví, to nemusíte hlásit :-P

4 0
možnosti