Svlékl ji a rozkrájel

Není to tak dávno, co jsem přišel z práce domů. Napřed jsem si říkal, že si dám k večeři něco lehkého a zdravého, třeba pampeliškový salát s olivovým olejem, paprikou, nudlemi a italským sýrem, protože jsem v dole málo rubal. V mojí garsonce není zase tak hodně místa, abych si vyvařoval maso každý den, zvláště když mi chtějí různí bakalové vzít dvacet procent, příplatky na dovolenou, a taky na vánoce. A ani ty pracovní svačinky už nejsou to, co bylo kdysi, když nám říkali Práci čest, Zdař bůh, Ty si haviř a kdo je vic... Ale pak jsem ji uviděl! Ležela na mém gauči!

Policie pátrá po vrahoviFoto: autor

Tak to jsem tedy nečekal... Napřed jsem se zhrozil, a trochu mi i zatrnulo. Proboha, ona se tam vyvaluje! V tom mém velkém bordelu! A co kdyby náhodou přišla návštěva? Ale nedělo se nic. Ani se nehnula. Ležela a ležela. Pěkně zastrčená v koutku... Opatrně jsem se k ní přiblížil. Voněla krásně! Ale co teď? Vytáhl jsem svůj kousek masa, a v duchu jsem ji politoval. Chuděrka jedna baculatá... Válí se tu zrovna ve chvíli, kdy na mně přijde chtíč!

Opatrně jsem ji zvedl z gauče, a vzal do svých pařátů... Vtom mi ale spadla na zem, svině jedna! Kráska jedna nedobrá, potlučená... Musím jí co nejrychleji pomoci, říkal jsem si. Hnuly se ve mně smysly! Začal jsem jí svlékat sukýnku, abych se podíval, jak je na tom zle. Byla to bída! A tak jsem popadl nůž ze šuplete, a píchl jsem do ní. A potom to přišlo... Krájel jsem a krájel, čtvrtil a porcoval. Slzy mi tekly z očí... Nic jsem neviděl! Ale stálo to za to! No řekněte - jaký by to byl gulášek bez cibule...

Autor: Ivo Přeček | čtvrtek 17.10.2013 14:41 | karma článku: 12,59 | přečteno: 857x