Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jsou ty Zprávy na Primě košér, nebo je to jenom přehlídka tváří? Jde jenom o sledovanost? Nebo je to opravdu reality show hub s nátlakem na "blbé" diváky? Důchodci tleskají, a nevidí realitu... Přišla nová doba i s Voříškem...

0 0
možnosti
LV

FTV Prima je přeborník ve zprávách. Pamatuju se, jak na Tři Krále jakási planoucí moderátorka vykládala Prim národu, jak pravoslavní na rozdíl od křesťanů slaví Vánoce až 6. ledna, a jak pravoslavní, opět na rozdíl o křesťanů, nepovažují Vánoce za největší svátek, protože největším svátkem pravoslavných - na rozdíl od křesťanů - jsou Velikonoce...

Naštěstí v době zpráv běží také Simpsonovi, takže zprávy prolítnu jen v reklamní pauze :-)

1 1
možnosti
AN

Jeden holky,druhý vdolky.a co?

0 2
možnosti
VH

Dvě poznámky:

      Paní Kamila Moučková byla vynikající hlasatelkou bez ohledu na fakt, jak nakonce v normalizaci dopadla. Možná jste ji nezažil, ale pak je od vás dost hloupé tento fakt ironizovat.

      Vtip " věřím více Událostem na ČT" moc vtipný není. Nebo máte dojem, že těmto zprávám lze věřit o něco více než zprávám ostatního bulváru? To se divím.

5 3
možnosti

autor to asi myslel jako paradox, že paní Moučková šla podpořit pana Voříška, který ji samotnou ani náhodou za totality nepodporoval - byť pochopitelně vůbec nic vážného neprovedl - dalším paradoxem je to, že se paní Moučková mohla stát hlasatelkou jen jako členka KSČ, což jí zařídil otec, se kterým se pak rozešla, ale to přesahuje rámec malého příspěvku.

2 1
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1650x
Jsem ostravský důchodce, berte mě proto s rezervou... Vážím si každého vašeho názoru, a v diskuzích zásadně nemažu! Upozornění váženým čtenářům: NIKDY JSEM NEBYL V ŽÁDNÉ POLITICKÉ STRANĚ!