Opravdu chcete skoncovat s Facebookem navždy?

Před nedávnem jsem psal o trvalém a doživotním odhlášení z Facebooku. Několik čtenářů mi poslalo maily, jestli bych jim "návod na doživotí" nemohl poslat. Nechcete se "osvobodit" i Vy?

Facebook, naše soukromí?Repro: autor

No- vždycky, než něco "pustím do oběhu", tak se to snažím ověřit. U současného mého stavu to ale není možné, protože mi Facebook.cz "zakázal" veškerý kontakt. V Našeptávači se sice párkrát objevil návrat na Fejs přes Slovensko, ale to jsem nezkoušel...

Návod na doživotní odhlášení není ani tak moc složitý, jako spíše vytrvalostní. Takže - čím déle v té zaplevelené díře jste, tím déle vám bude trvat plenění všech kontaktů, než se dostanete zpátky znovu sami k sobě. A naopak: Čím více tam ještě budete zakládat svoje svoje "vize", tím více o vás bude Facebook vědět, a ufoni si po konci světa aspoň pěkně počtou, tak jako bulvár už dnes!

Proto znovu opakuji: Odhlášení (takzvaný první stupeň) nic neřeší. Musíte se definitivně vygumovat "od ocasu po ksicht". V defilé půjdou pozpátku všichni vaší přátelé... Stačí jen jednou zaváhat, a pojedete v tom znovu! Je to stejné jako s chlastem či drogou po odvykačce!

A teď ještě ta adresa, jak na to, ať to celé nemusím přepisovat... Tady bych ještě rád upozornil, že současná verze "zmrtvění" na Facebooku může být trochu odlišná, ale v principu o nic nového nejde. Článek jsem psal 2.11.2011.

http://precek.blog.denik.cz/c/223865/Kreativni-poradna-Jak-az-do-smrti-odejit-z-Facebooku.html

Také mi po měsíci ukápla slza z oka... Ale tak zle zase ve virtuálním světě není! Jiné sociální sítě vás brzy přesvědčí o tom, že u nich to je ještě lepší, a diskrétnější...  

 

Autor: Ivo Přeček | neděle 10.3.2013 18:07 | karma článku: 9,52 | přečteno: 660x