Nadívané kůžičky Ládi Hrušky

už obletěly celý svět. Tedy alespoň ten internetový... Nad jeho "recepty" žasnou všichni. Chudobní a nestíhající maminy proto, že se prý dá vařit rychle a levně, a machři kuchaři z důvodů absolutní debility jednotlivých "jídel", které Hruška servíruje za vydatné pomoci televize jako na běžícím pásu.

Odkud se ty blafy berou? Prvopočátkem hvězdné kariéry pseudokuchaře Hrušky prý byly internetové stránky, kde se zapocené maminy s dětmi v domácnostech při sledování Dallasu a jiných červených knihoven snažily ušetřit čas, a tak si navzájem sdílely rady, jak rychle a levně nažrat chlapa i s dětmi, aniž by jim uteklo dvousté třicáté šesté pokračování.

Potom se do toho ty matky vložily přímo, protože po zhlédnutí Ládi jim ho bylo líto. Řekly si "Chudák chlap, nic neumí, ani vařit, času má málo, protože je furt v TV, tak ty blafy pro svoje chlapy a děti napíšeme přímo jemu", a Hruška byl na koni! A byla z toho sláva veliká. Hruškovi se nadila kůžička, ój, jaký gerój, a byl z toho potrat: knížka receptů, jak se rychle a zadarmo nažrat, aby kloaka netrpěla!

Já osobně vařím už více než 40 roků, děti mi vyrostly na zdravých jídlech, protože Donald byl akorát kačer v televizi v neděli ráno. Je docela možné, že současní rodiče mají málo času, jelikož v kapitalismu již společné domácí obědy neexistují. Není na to doba! A to nemyslím na peníze! Láďa se však tetelí. Zaplácl "svými" blafy díru v "kulinářském umění"... A jeho peněženka z krokodýlích kůžiček se jenom nadívá!

(Do ešusu dáme máslo a cibulku, přidáme dva trojúhelníčky sýra, zalijeme vodou a osolíme. Přidáme jedno rozkvedlané vejce, a je hotovo. Dobrou chuť!)

[Láďa Hruška je v současnosti nejvyhledávanějším jménem na internetu a jeho pseudokuchařka je nejprodávanější knihou v ČR]

 

Autor: Ivo Přeček | čtvrtek 13.11.2014 15:22 | karma článku: 25,10 | přečteno: 2733x