Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EP

Fňukání závistivé socky, nic víc tento článek není.

0 0
možnosti
PU

P47e17t75r 42U54h45e57r

9. 7. 2014 23:21

Ubožáčku...

3 0
možnosti
PK

P14a30v31e35l 42K52u15l68a

9. 7. 2014 21:45

klidně se vsadím, že Petra už zde zaplatila na daních víc, než vy zaplatíte s celou svojí rodinou dohromady za celý život. Naopak vy si zcela jistě od státu vezmete víc zpět. :-/

3 0
možnosti
TH

Odhaduji to na velkou karmu, tohle bude mit v Cechach Rvuspech.

1 0
možnosti
PK

P43a20v24e53l 56K67u56l64a

9. 7. 2014 21:41

R^samozřejmě, závist vítězí :-)

1 0
možnosti
LK

Každý by se zachoval stejně jako Petra. Proč platit zbytečně něco navíc? A kdyby nebyla vlastenka, mohla by si národnost dávat Monako?

1 1
možnosti
Foto

Mne naši sportovci nepřekvapují. Nedělají nic jiného než všichni ostatní. Okrádají svou vlast, která okrádá je. Oni ve velkým, jiní v malém. A rodná vlast nezůstává pozadu. Ať už zlodějskými praktikami politiků a jejich pomahačů, nebo rozhazovačnými dotacemi či nesmyslnou sociální politikou. I mně by se příčilo, sypat miliony do české děravé státní kasy. Souhlas, že je škoda, že se vlastenectví u nás nenosí, ale ryba smrdí od hlavy.

2 1
možnosti
MM

Pane Bicero, prosím KONKRÉTNĚ s doložení faktů - jak a o kolik který český sportovec okradl ČR? Petra Kvitová daní v zemi, ve které částku získala a zbytek v ČR. Finančně přispívá na charitu. Je vzorem spousty dětí a tak díky ní vyroste nová tenisová generace. Ale Vám, Vám prostě jako závisticému malému českému člověku leží v žaludku těcvh třicet směšných milionů že? Ten titul který získala má pro ČR mnohem, několikanásobně vyšší cenu.

A proč píšu směšných třicet milionů? Inu proto, že je ročně vydělávají stovky fotbalistů a stovky hokejištů například. A kdyby nebyli dobří, kdyby nepatřili mezi nejlepší, pak by je nevydělávali.

V čem jste dobrý Vy, pane Bicero, co jste učinil pro tuto zemi, kolik jste přispěl na charitu?

5 1
možnosti
MS

Ubohý a trapný "čecháčkovský" názor. :-/Rv

2 1
možnosti
MM

Inu, už jsem na tuhle závistivou šílenost několikrát reagoval, ale neodpustím si ještě jednu reakci: Pane Přečku, měl byste se Petře Kvitové a ostatním, které jste v blogu jmenoval veřejně omluvit omluvným blogem".

Ti, které jste v blogu špinil udělali pro propagaci této země mnoho a odvedli jí mnoho na daních. Navíc, jsou vzorem pro naše děti a tak doufám, poroste nová tenisová generace. Co jste pane Přečku pro tuto zemi učinil Vy a kolik jste odvedl na daních?

8 2
možnosti

I42v83o 21Ž75á33č58e14k

9. 7. 2014 18:44

Mám jiný nápad: pan Přeček by měl zajet do Fulneku (z Ostravy to nemá tak daleko) a zkusit osobně vysvětlit panu Kvitovi, že se za svoji dceru má stydět. Jak jsem pana Kvitu viděl v televizi, tak už sice není nejmladší, ale zdá se být v dobré kondici.

4 0
možnosti
PM

A nestačí, že velkou část peněz, které vydělá, utratí v čr?

3 2
možnosti
Foto

Co myslíte kolego ;-), má Kvitová zde v Česku lidské vzory? A pokud ano, kde jsou? Možná když vy a další píšete články, blogy...je tam málo údajů, je to i proto , kdo to čte s IQ, že?! Proč jste třeba nenapsal, že přes 80% českých podnikatelů má úložky a bankovní konta, MIMO ČESKOU REPUBLIKU.Takže jak se chová tenistka P. Kvitová...jako drtivá většina čec háčků co o morálce píší, hovoří, kde koho pomlouvají, zbabělci co si nevidí na vlastní špičku nosu...víte, já ještě zažil jiné ČECHY, statečné, vzdělané, ale co se dnes děje je dáno politickým nastavením, " kádrováním" atp., myslím že by měl každý začít u sebe, tj. žít slušně, neubližovat, pomáhat..co myslíte, znovu se ptám? Jsme opravdu evropský stát s velkým počtem vzdělaných a kulturních lidí, jezdíte metrem, tramvají či autem..kolik lidí anonymně nedodržuje základy bezpečnosti, kulturu cestování..[>-]EU

2 0
možnosti
Foto

Panu Stefanovi: Máte pravdu, bohužel...

0 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1650x
Jsem ostravský důchodce, berte mě proto s rezervou... Vážím si každého vašeho názoru, a v diskuzích zásadně nemažu! Upozornění váženým čtenářům: NIKDY JSEM NEBYL V ŽÁDNÉ POLITICKÉ STRANĚ!