Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Píšete sice vtipně, ale hlouposti. Samolibý Klaus by amnestii nikomu jinému nesvěřil, ale samozřejmě si ji musel nechat právnicky "učesat". Ta amnestie ale také není ani zdaleka tak škodlivá, jak se nám různí agitátoři snaží nakukat.

A prezident, který skončil zdaleka není ani vykopávka a ani mrtvola. A počkejme si "do roka a do dne" co bude Klaus za rok dělat. Podle mého názoru je schopen na sebe přitáhnout tak 10%-15% voličů a taková strana už představuje rozhodující politickou sílu.

Je to sice nepravděpodobné, ale peníze na to, že se Klaus nestane premiérem, bych nesázel. Ostatně, je o nějaký ten pátek mladší než Švarcenberk, trochu o hodně lépe mluví a ani jinak není tak zchátralý. Tož uvidíme, za rok tu můžeme mít seniorské klání o premiéra.

6 10
možnosti
MC

Doufám, že se to podaří a levicoví uslintaní postdemokraté se hořkou slinou zalknou.:-)

2 4
možnosti

1) Piště prosím v první osobě, ne všichni si z Václava Klause dělají srandu a kopou do něho. Jsme tu i my, co si ho vážíme 2) Nepodceňujte ho, jsem přesvědčen, že o něm ještě uslyšíme.

8 6
možnosti
MC

To bezesporu.R^To pouze politické nuly plovoucí v levicovém proudu strachem chřestí.[>-]

3 5
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1651x
Jsem ostravský důchodce, berte mě proto s rezervou... Vážím si každého vašeho názoru, a v diskuzích zásadně nemažu! Upozornění váženým čtenářům: NIKDY JSEM NEBYL V ŽÁDNÉ POLITICKÉ STRANĚ!