Kníže 009 provětral svou zlatokopku

Mohl mít dříve dělník milenku? Mohl... A mohl mít milenku, i když mu to zakazovala KSČ? Také mohl... A může mít současný politik milenku, i když nechce stát?

Na koníčka si vyskočím...Upraveno z ateo.cz

Může... Žijeme v moderní době, kdy už i velmi mladé ženy nehledají chlapy do deště a nepohody, ale movité pány, kteří i s menším IQ a motýlem či fajfkou naplní jejich "vuitony ze sekáče". Stačí pánům jen obnažit "své přírody", a jsou z nich hned hvězdy ČR... Zlatokopky, které za polaskání svého zviditelnění nehledí ani na modrou krev, či dvojnásobnou starou manželku v nouzi na vozíku. To teď letí. Poběhlice dovedou udělat všechno i se starým politickým potentátem...

Ani kníže 009 neodolal půvabům dívčí duše. Ač možná sám sfoukne 76 svíček ze svého bohatého dortu za pár dní, přilepil si ke smyslným rtům a pražskému bytu i půvabnou Janu V. (25 let). Její kamarádka o jejich vztahu říká: "...(Kníže) je velmi štědrý, a za ty dva měsíce, co (oni) spolu chodí, už prý do ní vrazil asi dvě stě tisíc".

České kozy umí! Bolavá dvojnásobná manželka Terezie od Karla 009 teď trpí v Rakousku ještě více, a viceprezident voleb ČR si lebedí v pražském bytě s macatou děvou, která je o půlstoletí mladší než on sám... Může vůbec vysoce postavený politik zahnout, i když je v opozici?   

Zlatokopky nepotřebují drsné chlapy. Stačí jim i starý dědeček s naducanou prkenicí. Můžeme se jen domnívat, jestli proběhly techtle, mechtle, nebo i techtlemechtle... Ten, kdo na to má, dostane v současnosti všechno. Já bych knížeti nedal ani pusu své nejmladší dcery. Protože knížata a klérus nemusím. Ale pokud to přispěje ke zviditelnění naší rozvinuté kapitalistické společnosti, tak Vám pane kníže ty chvilky falešné rozkoše přeju... Pokud možno bez čmelíků...    

Autor: Ivo Přeček | středa 27.11.2013 16:37 | karma článku: 25,90 | přečteno: 1628x