Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak od státu nedostává žádný důchodce vůbec nic. Pojištění je něco jiného než daně.

1 0
možnosti
PK

Problém je, že to "průběžné" pojištění nestačí a bude tam asi stále větší díra. Pokud ...

0 0
možnosti
OS

Bohužel už to nejsou jen "hamižní důchodci", ale spíš "hamižní češi". Dnes jsme v situaci, kdy prvně nabízíme slevy a teprve potom říkáme, na co ta sleva vlastně je.

Dnes už to funguje tak, že je lidem vesměs jedno, co kupují. Podstatné je, aby to bylo v akci. Čest výjimkám.

2 0
možnosti
PK

Kapitalismus znamená i velmi častý pohyb cen a to nejen z důvodu, že si obchodník objedná horší kvalitu. Regály přetékají a tak je potřeba čas od času zlevnit, ale mít tento pohyb zakalkulován.  Já sám se snažím slevy hodně využívat. Např. vynikající kávu pro espresso Carte Noire s normální cenou cca 150 Kč jsem nedávno koupil v Kauflandu na Vypichu za polovic. Žádná s.ačka, normální kvalita.

0 0
možnosti
MP

No důchodkyně předplatné mateřídoušky - PRO VNUKA či vnučku...  Mě taky babička  zařdila (ještě zak omančů) předplatné tehdy nedostatkového časopisu Elektronika

1 0
možnosti
Foto

No jo, ale tady se jedná o to, že Vám to babička předplatila, a ne že volala půl hodiny dopředu do rádia, aby jste to měl zadarmo! Těch dobrých babiček bychom si měli moc vážit, i když už mezi námi třeba nejsou...

0 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1650x
Jsem ostravský důchodce, berte mě proto s rezervou... Vážím si každého vašeho názoru, a v diskuzích zásadně nemažu! Upozornění váženým čtenářům: NIKDY JSEM NEBYL V ŽÁDNÉ POLITICKÉ STRANĚ!