Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nechápu ale, proč si stěžujete. Sám nejsem třeba ve svazu zahrádkařů, byť zahrádku mám. Ale nikdy by mě nenapadlo rozvíjet na to téma debatu, protože připouštím, že někomu může být mezi kolegy zahrádkáři dobře.Sám ale tuto potřebu nemám, a tak prostě organizovaný zahrádkář nejsem:-)

1 2
možnosti
DM

No vidíte, a já, protože nemám FCB, si připadám neomezená ;-)

3 0
možnosti
Foto

Blog iDNES (i jiné) je také sociální sítí svého druhu. Abyste mohl psát, musel jste se zaregistrovat. Organizovaný tedy jste.

Chcete-li zde i diskutovat, stačí vyplnit forulář (http://muj.idnes.cz/registrace.aspx) a nasbírat, tuším, 1000 dukátů. To nemá s facebookem pranic společného ;-)

6 1
možnosti
SW

Nejste omezeny, protoze nemate FB, ale jste omezeny, pokud jste si nevsiml, ze k diskutovani na idnes neni treba FB. Vubec. Muzete si vytvorit prezdivku Jmeno Prijmeni a prihlasovat se pres email a pokud potrebujete dukaty, abyste mohl diskutovat pod clanky, staci napsat administraci a ona vam pomuze. Jsou mili, staci se zeptat. Neni treba mit FB, jen je treba si udelat diskusni profil.

5 0
možnosti
Foto

Já myslím, že si můžete založit diskuzní účet i bez FB. Napiště adminům, poradí Vám.-)

4 0
možnosti
IV

pardon, ale tohle je blog o ničem....Rv

3 4
možnosti
SW

The lady doth protest too much, methinks.

W. S.

3 2
možnosti
SB

předloni jsem FB po zhruba dvoutýdenním (ne)používání natvrdo zrušil - i když to zabralo dalších cca 14 dní....

4 3
možnosti
TB

já tam taky nejsem a mám se velmi dobře

7 3
možnosti
PJ

Já tam taky nejsem, nebyl jsem a nebudu.

Akorát mě kdysi strejda gůgl pozval do g+, ale nechápu to, neumím to používat, nevím, k čemu je to určený, přijde mi to ultradivný.

5 1
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1650x
Jsem ostravský důchodce, berte mě proto s rezervou... Vážím si každého vašeho názoru, a v diskuzích zásadně nemažu! Upozornění váženým čtenářům: NIKDY JSEM NEBYL V ŽÁDNÉ POLITICKÉ STRANĚ!