Čurejme vsedě, pánové!

Čuráním vsedě totiž pomůžeme životnímu prostředí... Ono to zase není tak špatný nápad, jak by se na první pohled mohlo zdát. Já takto močím již pár let.

Ovšem až tchajwanský ministr životního prostředí dal tomuto "grády", když prohlásil, že takto se nám, pánům, lépe vyprázdní močový měchýř, a ještě k tomu neničíme život okolo nás. A hned byl z toho celosvětový poprask!

Ale je to tak! Při posedu se lépe přemýšlí, můžeme si u toho i v klidu a bez obav "odfouknout", či po ránu přivřít oči. Kdežto na stojato to nejde! Správný chlap je sice rád, když může vzít do ruky své ego, ale přitom zapomíná na fyzikální zákony. Úhel dopadu se rovná úhlu odrazu! Zvláště když zívne, přivře oči, "a chčije a chčije"...

Tchajwanský ministr životního prostředí také upozorňuje na to, že na seďato již močí většina Japonců a Švédů, a nikdo z nich netrpí mindráky či posměchem žen. Já také ne! Není to tím, že kdo už mě jednou zklamal, tomu už nikdy ruku nepodám... Je to o čistotě u mně na WC.

Samozřejmě že nechci nikomu radit, pánové. I náš pan ministr vnitra si může čurat jak chce, třeba i na lessy! Důležité hlavně je, abychom měli doma pořádek, a ne bordel!

... a jeden nakonec ...

Novináři se před parlamentem ptají Karla Schwarzenberga:  "Proč jste, pane ministře, zase dneska přišel pozdě do sněmovny?"  -  "Ále, pánové, zaspal jsem..."  -  "Cože? Vy spíte i v noci doma?"   

Autor: Ivo Přeček | úterý 11.9.2012 21:05 | karma článku: 19,54 | přečteno: 1856x