Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Skoro by se dalo rici, ze jste zaspal dobu. Vyholene podpazi, stejne jako jina mista jsou davno out. A take bose nohy v sandalech, Ale asi o Tom jeste modni policie na nove neiformovala.

0 0
možnosti
VT

Ať si každý upravuje své ochlupení jak chce. Zajímavé je, že většině z nás nevadí jestli je chlap hladce oholen nebo s plnovousem jak Dusty Hill ze ZZ TOP, a nikdo neřeší jestli holení škodí nebo ne. Ale co se týče ochlupení a depilace u žen, tak k tomu se sepsaly snat tisíce pamfletů o škodlivosti nebo naopak o prospěšnosti úpravy ochlupení.

1 0
možnosti
PV

P93a58v67e56l 55V88é19b12r

22. 6. 2015 15:03

Nikdy jsem nepochopil módu zběsilé depilace, obzvláště u žen. V podstatě jde o zbavování se druhotných pohlavních znaků dospělé ženy, tedy o simulaci nedospělosti a podřizování se pedofilnímu vkusu...

1 0
možnosti
Foto

V třinácti létech jsem se učil v biologii, že "přirození je kryto ochlupením". Učebnici sice napsali soudruzi, ale tak to prostě bylo! - A s tím "pedofilním vkusem" máte určitě pravdu...

0 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1650x
Jsem ostravský důchodce, berte mě proto s rezervou... Vážím si každého vašeho názoru, a v diskuzích zásadně nemažu! Upozornění váženým čtenářům: NIKDY JSEM NEBYL V ŽÁDNÉ POLITICKÉ STRANĚ!