Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

jamijam

2. 8. 2012 9:48
Je sympatické, že jste překonal sám sebe a ty 4 hodiny

Já sportuji celý život, ale nějak se mi nezamlouvá, že dnes jde ve sportu jen o to, pořád někoho porážet a pokud možno soupeře nenávidět, abych se správně jako motivoval. Dusledek peněz a profi-sportu.

Sledoval jste třeba "Ninža faktor" (Ninja warior)? Úžasné sportovní výkony, ale oni nebojovali proti sobě, ale s tou překážkovou drahou! Byla to čest dojít až na konec. A fantastické bylo, jak si ti závodníci vzájemně fandili a přáli úspěch! Neskutečné.;-)

2 0
možnosti
IP

Mustrum Ridcully

2. 8. 2012 10:07
Re: Je sympatické, že jste překonal sám sebe a ty 4 hodiny

Ano, viděl jsem párkrát Ninja Faktor a to vzájemné povzbuzování tam bylo znatelné. Ono to často ale záleží na jednotlivých lidech. Třeba takový Sebastien Loeb. Mnohonásobný mistr světa v rally, mohl by být nafoukaný, ale kromě toho, že je to profesionál, tak také umí vyjádřit respekt k soupeřům. A když jednou mohl předčasně získat titul, nechal si na závěr konkrétní soutěže napařit několikaminutovou penalizaci, protože nechtěl slavit titul v situaci, kdy v konkurenčním týmu došlo k tragické nehodě. I v profi sportu je to o jednotlivých lidech.

0 0
možnosti
HZŽ

Honza ze Žižkova

2. 8. 2012 9:40
Naprostý souhlas

Já sklidil od jednoho pana trenéra obrovské uznání, že jsem dokázal jezdit rok po turnajích, vypadávat v prvním kole a nevzdat se.

1 0
možnosti
JV

pan_filuta

2. 8. 2012 9:18
Karma a naprostý souhlas

Sportovní "experti" typu Jakuba Zemana nebo Adama Vašiny mě taky vytáčí. Ještě víc mě ale zaráží, jakou karmu jejich bláboly sbírají.

Kdo si zkusil některý z olympijských sportů, byť na amatérské úrovni, může jen obdivně zírat na to, jaké výkony dokáží (nejen naši) olympionici předvádět.

3 0
možnosti
IP

Mustrum Ridcully

2. 8. 2012 9:58
Re: Karma a naprostý souhlas

Já myslím, že u pana Zemana to bylo způsobeno upoutáváním na úvodní stránce - tím že se na to podívalo dostatek lidí se tam našlo dostatek jemu podobných, kteří na tu karmu kliknuli.

0 0
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1282x
Vystudovaný učitel
Vývojář SW
Levicový liberál (dle výsledku dvou testů)
Amatérský sportovec
Ve starších diskuzích na iDnes mě najdete pod pseudonymem Mustrum Ridcully
Více ...