Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

Alfie

11. 7. 2012 18:24
Tak tohle jsem fakt netušila!

Když jsem před šesti lety dostala řidičák, dokonce jsem se divila, že tam není nikde uvedeno, že nosím brýle, ale jelikož NEuvedení této skutečnosti jsem nepovažovala za problém, nechala jsem to být. O existenci číslených kódů pro tuto informaci jsem neměla ani tušení.

Po přečtení vašeho článku jsem si šla řidičák zkontrolovat - a mám tam 01.06 :-) Ale nevzpomínám si, že by lékařka do potvrzení pro autoškolu uváděla i čočky (používám je jen zřídkakdy).

Každopádně je tohle užitečná informace a díky za ni!

0 0
možnosti
JV

pan_filuta

11. 7. 2012 9:44
Klobouk dolů!

Člověk, který se jindy domáhá co největšího omezování svobody jednotlivce a svobody podnikání ze strany státu (tj. státní buzerace) si stěžuje na státní buzeraci.

1 0
možnosti
IP

Mustrum Ridcully

11. 7. 2012 10:07
Re: Klobouk dolů!

Promiňte, ale kde jsem se domáhal co největšího omezování svobody jednotlivce? Toho si vážně nejsem vědom. Je pravdou, že diskuzích o kuřáckých restauracích uvádím svůj názor, že zákaz kouření je jen další hygienický předpis a to někteří chápou jako omezování svobody podnikání. Takže to je jediné, z čeho by váš závěr mohl plynout, ale pak bych s vámi musel velmi nesouhlasit. Nebo to tvrdíte na základě toho, že politicky jsem levicový liberál? V tom případě byste si ale měl najít definici, co to levicový liberalismus je.

1 0
možnosti
IR

Kashaya

11. 7. 2012 9:14
Řidičák

jsem dělala v době, kdy jsem nosila zásadně jen čočky, přesto mi do řidičáku dali, že musím mít brýle, už jsem na to byla při jedné silniční kontrole upozorněna. A letos v dubnu jsem byla na operaci a nepotřebuju už nic. Jenže do roka se oči po operaci můžou změnit, představa že dvakrát za rok obíhám lékaře a měním řidičák mi příjde srandovní... Taky jsem náplava, naštěstí to do místa trvalého bydliště nemám daleko...

0 0
možnosti
IP

Mustrum Ridcully

11. 7. 2012 10:00
Re: Řidičák

No a to je jeden z důvodů, proč to považuji za buzeraci - v době kdy děláte řidičák nosíte čočky a oni vám do řidičáků dají povinné brýle. To je prostě na palici. Ještě že policista, co vás při silniční kontrole upozorňoval na problém byl normální. Podle všeho vás mohl i pokutovat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1282x
Vystudovaný učitel
Vývojář SW
Levicový liberál (dle výsledku dvou testů)
Amatérský sportovec
Ve starších diskuzích na iDnes mě najdete pod pseudonymem Mustrum Ridcully
Více ...