Zločin v (z) afektu není polehčující okolností. Násilné překročení hranic je zločin !

Výrazy ve tvářích imigrantů z makedonských hranic připomínají spíše dobyvatele, kteří se chystají a těší, jak budou rabovat, plundrovat, plenit, znásilňovat a vraždit. 

PROLOG :
... záběry z makedonských hranic, které z nepochopitelných důvodů, loajálně a omluvně okomentoval redaktor "čtyřiadvacítky "  Daniel Takáč (01.03.2016), jsou naprosto jasným důkazem toho, se rozhodnout pro OKAMŽITÉ UZAVŘENÍ HRANIC... 

   Na co se ještě čeká ? Co ještě víc potřebuje naše milostivá vrchnost k tomu, aby se rozhoupala a začala konečně jednat dle rčení : MŮJ DŮM, MŮJ HRAD
   Musím se přiznat, že ze záběrů, které jsem měl možnost shlédnout, mi doslova začal tzv. " běhat mráz po zádech ". Pokud se toto začíná odehrávat, ze strany imigrantů, již v pouhých  řádech tisíců kilometrů od nás, tak to je prakticky totožné s tím, že se to již bezprostředně týká i nás tady doma, v České republice. Obdivuji chladnokrevnost a suverénnost našich politických špiček, které na místo toho, aby razantně a intenzivně začali ve věci jednat, tak rozebírají jestli v Makedonii použili klacků, a nebo beranidel. Pouštějí do médií stupidní prohlášení, že nechtějí vyvolávat paniku, s ohledem na naše obyvatelstvo. Co prohlásíte, až nám tady začnou klacky mlátit a bušit na dveře našich domovů, ti kteří tak pokorně k nám přicházejí žádat o azyl ? Na těch záběrech z Makedonie se opravdu jedná o výraz a projev pokory, kdy všichni přicházejí v míru, a s těmi nejlepšími úmysly.

 
   ZAVŘETE SAKRA TY NAŠE HRANICE, DŘÍV NEŽ BUDE POZDĚ, a až potom teprve řešte, jaké to uzavření bude mít eventuélní sekundární důsledky, pro nás obyvatele naší domoviny, České republiky. Na co se ještě, Pane Bože, stále čeká ? Že to vybublá, nebo vyšumí, že to vzdají a otočí se na podpatku a budou mašírovat zpět. To snad není myšleno vážně, jelikož už je to v takové fázi, která se rovná dobře rozběhnuté řetězové reakci, kterou nejde zastavit. Když už něco, tak maximálně zmírnit. Ale určitě se to neudělá samo, ani se to nevyřeší vyčkáváním, kdy k tomu nesmyslnému vyčkávání se využívá doba setrvačnosti, či doběhu, než události dostanou tu katasrofickou podobu, která se " zatím " odehrává na makedonských hranicích.

video zdroj : You Tube

EPILOG :
... jednou z věcí, která nejde v životě vzít zpět, ani vrátit, je NEVYUŽITÁ ŠANCE. Přesně k tomu spěje liknavost a benevolence našich politiků v otázce ochrany a obrany státních hranic České republiky.

 

 

Autor: Ivo Panuš | úterý 1.3.2016 23:45 | karma článku: 37,96 | přečteno: 1107x