Výstava obrazů ve Staňkově zahájena...

... všechna největší a nejžádanější umělecká díla, i těch nejslavnějších autorů, vznikala v jejich nejtěžších a nejsložitějších životních situacích a obdobích ...

PROLOG :

... nejdůležitější ve všem je nápad a NEJCENNĚJŠÍ na všem JE MYŠLENKA, vlastní provedení, styl, kategorie a technika nejsou, až tak podstatné.

 

Jenom několik málo hodin uplynulo od doby, co byla zahájena , slavnostní vernisáží, dlouhodobá expozice obrazů, OLEJOMALEB, talentované malířky, autorky Hany Špásové z Prahy.

 

 

Celá expozice je nainstalována ve výstavním sálu Betlém, v prostorách Římskokatolické farnosti ve Staňkově (okr.Domažlice). Otevřeno je denně od 14.30 hod., do 18.00 hod. Zvláštní poděkování patří panu faráři Wojciechu Pelowskému, jednak za poskytnutí prostorů k zrealizování celé výstavy, ale také i za pomoc s organizací.

 

Katalog vystavených obrazů

 

Obrazy jsou pravdivým emočním vyjadřením ... najdete v nich tedy EMOCE, EMPATIE, ABSTRAKCI, NAIVITU, KONTROVERZNOST,v rámci možností , tedy za podmínek dodržení etického kodexu, i EXTRAVAGANCI ... některá díla jsou záměrně nedokončená, pro představu jak vznikají ,i když žádný obraz na světě nelze považovat za dílo dokončené, ani u těch nejslavnějších umělců ...

 

Expozice olejomaleb autorky Hany Špásové z Prahy

 

 

EPILOG :

... srdečně Vás všechny zveme.

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Ivo Panuš | úterý 10.5.2016 13:08 | karma článku: 11,00 | přečteno: 247x