Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

J31i30r55i 86B12o63r

27. 2. 2018 12:00

Proč ta skepse,měli jsme nejlepší Dům.

0 0
možnosti
Foto

Ten přenos ze Staromáku na ČT24 jsem si pustil, ale dlouho jsem se na to dívat nevydržel. Také mi to připadalo celé trapné a strojené, zvláště moderátor. V porovnání s tím, co se odehrálo před dvaceti lety po Naganu, to byl jen slabý odvar. Vždyť vlastně nebyl ani pořádný důvod, aby se podobná "sláva" na Staromáku konala.

0 0
možnosti
KS

"...nejsem si zcela jist, zda zrovna sportovní expertka Hrstková-Pešánová, na základě výsledků její sportovní kariéry, má na to pitvat kvality jízd lyžařek..."

Nejsem si zcela jist, zda zrovna bloger pan Panuš, na základě výsledků jeho kariéry sportovního komentátora, má na to pitvat kvalitu sportovního komentování.

Mimochodem, ještěže byly vynalezeny odstavce.

0 0
možnosti
JK

...napsal gaučový sportovec. A zkuste příště radši napsat, jak by jste si to celé představoval, ne jenom kritizovat z gauče. To totiž umí každý....

0 0
možnosti
JP

Pane Kominík, myslíte asi tu konstruktivní kritiku. Myslím si, že pokud není kritika sprostá, tak je dobrá a může posunout dopředu. U slečny Ledecké, převzal roli státu otec, (naštěstí na to měl peníze i vůli) a možná by mu dcera mohla nechat udělat vlajku, kterou by při oslavách mohla držet v ruce. Financování sportu je u nás rozvrácené a světlo na konci tunelu není vidět.

5 0
možnosti