Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Takže až nám tu jednou budou každou chvíli projíždět turecké tanky, tak nás sluníčkáři budou podobně uklidňovat, že se jedná o naše spojence z NATO a že jim musíme mávat?

2 0
možnosti
VS

Vás někdo nutil Američanům mávat? Povidejte.

0 0
možnosti
MK

M63i45l87a93n 78K49e28s76l

28. 5. 2016 21:44

V tomto měsíci jsem v televizi viděl ještě jeden vojenský útvar,který mne zaujal daleko více než tyto pojízdné americké urny.Byl to ženský maršbatalion "Putinovy sněženky" pochodující na vojenské přehlídce 9.května v Moskvě.Ty baby měly ale výzbroj a výstroj.Dokonce veteránům velké vlastenecké války stály,že by vlasy,ještě hodinu po přehlídce.

0 0
možnosti
JR

J83a63r98a 70R19a72n71k

28. 5. 2016 18:32

Se divim, ze se je pan Vyvadil a Cvalin s Rambouskem nesnazi zastavit;-)

1 0
možnosti
MV

Já se spíš divím, že jim nezaspívala vaše Vlastička Parkanová. A vy jste k tomu mohl mávat mávátkem

2 0
možnosti
VF

Zatím tu není jediný diskusní příspěvek od ženy.

Možná je to tím jak to vnímám i já. Slzy mám v očích, když vidím jakékoliv vojáky -CCCP i USA. Je mně z toho neskutečně smutno. To vybudovali lidé? proti lidem?

2 1
možnosti
VS

Ach jo... Další nová ženská identita.

Mimochodem - kdy jste naposled viděl(a) vojáky CCCP?

1 0
možnosti
DO

D35a52v56i34d 25O75d59l59e49r

28. 5. 2016 11:00

Přemýšlím, co by se stalo, kdyby dotyčný tohle napsal třeba v roce 1980 o pobytu sovětských vojsk... :-) Myslím, že paní kádrovačka by neměla těžkou práci. Takže zaplať bohové za Amíky, že od nás drží Rusko co nejdál R^

6 3
možnosti

nechápu to kvičení autora, asi má krátkou paměť. Jsme v NATO? Ano. Jsme součástí Západu? (Dosud) Ano, i když mnozí dělají vše proto, vrátit nás do lůna azbuky. Věřme však, že se jim to nepodaří, protože euroatlantické hodnoty jsou podle mého většině našich obyvatel výrazně blíž, než ty asijské.

Btw, autore, poraďte jak nearchaicky tedy jinak transportovat více než 200 transportérů.

5 5
možnosti
MC

Až pochopíte, že bránit hodnoty a zabírat hodnoty je jistý rozdíl, budete šťastnější.

5 2
možnosti
PV

P35a68v52e42l 62V72é43b61r

28. 5. 2016 6:53

Ne, byli to okupanti. Pokud ten rozdíl nechápete, neděláte dobré vysvědčení svému IQ. Když nic jiného, tak tito pouze projíždějí, kdežto tamti, s těmi rudými vlajkami, ta bolševická chamraď, přijeli, aby silou nastolili pořádek podle svých představ. A tu sílu použili. Pouze kvůli zradě našeho vedení nedošlo k velkému krveprolití - my, prostí lidé, jsme bojovat chtěli. A nevím o tom, že by tady Američané stříleli (s výjimkou případných cvičných střel v prostorách k tomu určených a pod dozorem naší armády).

13 4
možnosti
PV

P62a29v73e67l 61V80é85b30r

28. 5. 2016 6:57

P.S. Tohle měla být reakce na příspěvek pana Adama Kowalczyka (úplně na konce této debaty).

iDnes se opět vytáhlo. Kdy už to kruci spraví: Když chcete reagovat s přihlášením, tak reakci nikdy neumístí za to, na co je reagováno.

3 2
možnosti
PZ

Vazeny Pane

Podivejte se na mapu. Male staty vzdy budou pod vlivem velkych. Vzdy tak bylo a bude.

0 5
možnosti
JP

J40o37s88e33f 11P94o52t86r

28. 5. 2016 0:22

Samozřejmě, že je normální, že skrz naší malou zemičku projíždějí jediní zastánci míru, pokroku a stability, vojáci US.

8 7
možnosti
KZ

Jestli nazýváte mírem, pokrokem a stabilitou stav v Libyi nebo Iráku, tak nevím jestli se mám smát nebo brečet...

6 4
možnosti
  • Počet článků 236
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1035x
... žít a zůstat v životě úplně sám v samotě,to není úplně nejvhodnější a nejšťastnější,ale ne vždy o tom rozhodujeme my sami,někdy jsme dokonce bez šance postaveni tzv. před hotovou věc ... a tečka ...a toto mají zvířata geneticky v sobě zakódované,a proto žijí ve smečkách,různých společenstvech,pospolitostech a symbiózách ...... káždý z nás,bez rozdílu toho v jaké své momentální životní situaci se nachází, to má na tomto světě na určitý čas všechno pouze a jenom propůjčené ... ... ten,kdo si to již uvědomil,a i se podle toho tak již chová,přemýšlí a uvažuje,patří mu za to tedy i poděkování ... ... ten,kdo je pomalejší,tak se k tomuto prokouše...po čase také,a budiž všem tyto články návodem,slabikářem,pomůckou,příručkou  ... může nastat situace,že některé myšlenky, prezentované v článcích, v někom z Vás vyvolají nepříjemný a negativní pocit,který je označován,jako VZTAHOVAČNOST,ale mohu Vás uklidnit,protože pokud by u Vás tato situace,nastala,tak se jedná o SVĚDOMÍ...

...život mě naučil,že nejnebezpečnější a nejbezpečnější zároveň, jsou zbraně : -lidský jazyk -tužka -papír ... nakonec ne jednou jsem se stal terčem posměchů,ironických poznámek,zesměšňování a ponižování,že moje IQ a schopnost komunikovat,odpovídá tomu,že musím psát,a to nejlépe ještě do konceptu...ano,tak mě to život naučil,nestydím se za to a budu v tom i pokračovat dále,jelikož se mi to osvědčilo i z dob,když mi bylo vyhrožováno odstraněním a fyzickou likvidací,když jsem byl vystaven a stal se obětí rabování a plundrování,když jsem byl uvržen do SAMOTY,když jsem zůstal na všechno a ve všem SÁM.....ale osvědčilo se mi to i v době,kdy po tom všem,mi byl navrhut SMÍR v domnění,že bude vše ZAPOMENUTO...

P.S.  Z přetrvávajících zdravotních důvodů není moje motorika ještě úplně vpořádku, v souvislosti s vkládáním myšlenek skrz klávesnici na "papír", a tak to může někdy působit diletantsky, až komicky  :-(