Tak toto, to je už vážně přes čáru ! Ve Francii, v kostele, podřízli hrdlo faráři.

Vyvražďování se přesouvá i do kostelů a první obětí se stal farář ve francouzském Saint-Etienne-du-Rouvray u Rouenu v Normandii. Nastala globální genocida, tedy systematická likvidace, na naší planetě ?  

Už není dne, kdy by se nestala nějaká tragédie obdobého rázu. Začíná to být globální problém, kdy útoky se dějí s větší a větší intenzitou. Zločinci jsou všeho schopní, nezastaví se před ničím. A v tomto případě, kdy se nezastavili před útokem na faráře, tak jim doslova a do písmene, není nic svaté. V tuto chvíli, jenom několik okamžiků, po zveřejnění tohoto dalšího zvěrstva, není vůbec podstané o jaký kostel se jednalo, ani to z aktuality není zřejmé. Stejně tak není vůbec podstatné se teď zabývat otázkami víry, a nebo rozvíjet různé úvahy, to by bylo kontraproduktivní a možná i trochu tzv. vodou na mlýn ateistům. Stejně tak není vůbec důležité, teď hnedle spekulovat jestli to byli teroristé, či nějaký pomatený individualista. Teď, těchto několik okamžiků, po dalším neštěstí, po dalším krvavém masakru, je spíše nutné se zamyslet, kam až to všechno dojde, když už se krev začala prolévat ve svato-stáncích, tedy kostelích. Věřit v Pána Boha, modlit se … to je každého osobní věc, nakonec traduje se, že každý by měl v něco věřit. Každý z nás má právo se modlit, ale tito, obrazně napsáno, okupanti celé naší planety, tak opravdu neznají zábran a jsou nebezpečnější ještě víc, než si všichni myslíme, včetně všech moci-pánů této planety, když se nezastaví, ani před samotným   PÁNEM  BOHEM.

Související článek a zdroj informací :

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/410231-ve-francii-vtrhli-dva-ozbrojeni-muzi-do-kostela-a-zabili-farare-policie-je-zastrelila.html

Autor: Ivo Panuš | úterý 26.7.2016 13:01 | karma článku: 36,67 | přečteno: 1887x