Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

Na pořad jsem se dívala vloni. System bodování už tenkrát naznačoval, že naše země nemá nikdy šanci se umístit na předním místě i kdyby měla písničku sebelepší. Gunčíková je dobrá zpěvačka, jinak by se neuchytila v USA. Už v Superstar bylo vidět, že je nejen pěkná ale má i zajímavý hlas. A k Boučkovi... jeho komentování nemám ráda, někdy se za něj stydím jak je trapný. Už jsem si říkala že ho musí někdo protěžovat. Nedávno jsem se doslechla, že tatínek má vlivné slovo v branži, tak nevím zda to není i pravda....

0 0
možnosti
MN

Festival politické písně v aranžmá stylu "Ein Kessel Buntes" Rv

0 0
možnosti
JB

Asi jsem divný, mně se celá ta falešně nadšená "paráda" nelíbí. Musel jsem přepnout.

1 0
možnosti
JT

Vzpamatujte se. Ta soutěž je šílený kýč a skutečnost, že se jí Gunčíková zúčastnila o ní hodně vypovídá. Jestli tudy chtěla získat nějaký respekt to nevím. V každém případě ale vím, že ona asi z toho rozum nemá a lidi kolem ní jsou hodně špatní rádci. Zapomeňte už všichni konečně na tu absolutně podřadnou soutěž, kde se umění nemůže vyskytnout.

6 0
možnosti
VP

S hudbou to nemá co dělat. U Boučka (dosud jsem nevěděl jsem kdo to komentoval), jsem jen čekal, kdy řekne kolikrát se zpěvák/zpěvačka ocitl v postavení mimo hru nebo kolik gólových asistencí si připsal klávesák.

Omlouvám se, ale byl to tekutý nevkus a hnus.

3 0
možnosti