Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Připadá mi, že se tu pokoušíte o roli muzikologa...

Petra Janů byla a je zpěvačka s velkým hlasem a pohlti ji showbyznys stejně, jako desítky jiných, Kornem počínaje a Bohoušem Josefem konče.

Tvrdíte, že jste hrál album Exploduj až do zničení desky. Rád bych vás opravil, že jste nic nehrál, vy jste si ji pouštěl. Na to pozor, to je podstatný rozdíl, který rádi používají pouštěči zvaní DJ.

Jinak - několikrát tvrdíte, že byla ojedinělá, až to dává pocit, že byla jediná. nebyla, samozřejmě. Byla tu Kratochvílová, Jana Robbová, Věra Špinarová a další..A dokonce bych řekl, že nenávratně rock nezavrhla. Možná jste zapomněl třeba na spolupráci s Olympikem...

0 0
možnosti
Foto

K66a89r86e69l 34M66á93d43l84e

21. 12. 2016 10:34

Špatné příklady. Robbová byla jednorázová kometa, Kratochvílová a Špinarová zpívají svůj styl (i když tedy každá jiný) bez větších změn dodnes.

Argumentovat spoluprací s Olympikem neznamená, že PJ stále nezavrhla rock, ale naopak, že Olympik se dostal až na hranice popíku.

Korn nikdy rockerem nebyl, viz zoufalá éra, kdy se pokoušel zpíval s Olympikem. A Bohouš Josef vůbec nestojí za komentář.

0 0
možnosti
Foto

K88a24r88e37l 27M58á90d10l77e

21. 12. 2016 10:05

Karma jako hrom, také jsem PJ bral jako zjevení, také jsem byl po pár letech zklamán náhlou změnou stylu. Abych pravdu řekl, tak jsem nikdy nepátral po seriózních zdrojích vysvětlujících tento obrat, tak by mi vůbec nevadilo, kdybyste o tom něco napsal.

Je fakt, že PJ není jediná. Část interpretů se drží svého stylu, část prochází určitou modernizací, část se naopak ve vývoji obrátí nazpět a objeví v sobě třeba lásku ke swingu (za mne brrrrrrrr...). Jenže vedle "Pepíčka" Zímy je PJ snad jediná, kdo provedl tenhle kotrmelec ještě v době, kdy měl skvěle našlápnuto a netrpěl úbytkem fanoušků.

0 0
možnosti
JV

Ale ale, co třeba Lucie Bílá? To nebyl kotrmelec do popíku? ;-) Co Zagorová? Co Ulrichovi? Co Csáková...............

1 0
možnosti