Nejstarší hráč NHL Jaromír Jágr opět v play off o Stanley Cup.

Ani se tolik nepíše, že mužstvo Florida Panthers postoupilo do bojů play off v NHL, ale že Jaromír Jágr bude opět dobývat Stanley Cup. Česká "68" je nejsledovanějším mužem na naší planetě, v oblasti sportu určitě.

PROLOG :

… Jaromír Jágr, člověk, který zasvětil celý svůj dosavadní život hokeji. Soudě podle jeho výkonů lze předpokládat, že v tom nehodlá přestat, ani přes svůj věk.

 

 

 

 

 

Určitě nebudu dalek od pravdy, když si dovolím tvrdit, že tu naší "68", s iniciálami J.J., sleduje prakticky každý. Je obdivuhodné, zázračné, možná i „divné a nelogické“, že právě ve sportu, kterým je lední hokej, funguje v případě „džegra“ úměra, čím starší, tím lepší. Se zatajeným dechem a velkým uznáním lze sledovat, jak se dere v historických tabulkách NHL směrem nahoru. Samotný Gretzky mu nedávno vysekl další poklonu, ve smyslu, že J.J. je opravdu pozoruhodný, kdy i vtipkoval, že jestli se mu v historických tabulkách začne nebezpečně přibližovat, tak mu ukradne brusle. Je fascinující, jakým je tahounem celého manšaftu Floridy, kteří se netají tím, že na něj v play off spoléhají. Florida Panthers se v play off utká s New York Islanders. Obě dvě mužstva mají poměrně malou fanouškovskou základnu, ale lze předpokládat, že právě ikona ledního hokeje, kterou Jaromír Jágr je, doslova přitáhne širokou řadu publika. Celá série startuje v noci na pátek(15.04.2016) . Co víc ještě psát ? Upřímně a srdečně mu popřát, ať mu to vyjde, ať to zvládne, a hlavně, ať mu slouží pevné zdraví.

 

JAROMÍR   JÁGR

 

EPILOG :

… držím palce...

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Ivo Panuš | úterý 12.4.2016 14:22 | karma článku: 15,42 | přečteno: 402x