Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Zkusil jste v dopravním prostředku slušně (slušně) požádat o uvolnění místa? (Ano, měli by uvolnit automaticky, že to neudělají ovšem není vina "státu"). Já jsem uspěl vždy, když jsem požádal (zatím jen pro druhé, ale už brzy budu muset i pro sebe, jsa příliš stár). Zvedlo se hned několik lidí.

Obdobně byste asi uspěl, pokud byste se na své právo v čekárně odvolal. Znám hodně předpisů, právo ZTP na přednost v úřadech jsem neznal.

Já ví, může být nepříjemné neustále upozorňovat - ale je to Vaše rozhodnutí, zda požádáte, nebo budete raději čekat. (Mimochodem: Jaké potíže Vám čekání jako ZTP činí?)

0 0
možnosti
VH

Jestli dobře rozumím, tak jste byl se 75% slevou spokojen - pokud ji měli jen ZTP. V okamžiku, kdy tuto slevu mají i další skupiny obyvatel (v případě důchodců rovněž "již neproduktivní") vám sleva náhle nevyhovujete. Vyhovuje Vám tedy ne proto, že šetří Vaši kapsu. Chcete ji proto, abyste se odlišil. Dost hnusné. Hnusné i s tím, že chápu, že Váš život není lehký a každá koruna je dobrá. Hnusné přesto, že s utrácením peněz daňových poplatníků nesouhlasím.

0 0
možnosti