Naše politické " špičky ", vzbuzují veřejné pohoršení, a to dokonce v celosvětovém měřítku

Na jedné straně obrovské zostudění naší společnosti, které realizují naše politické špičky skrz internet a cestou sociálních sítí. Na straně druhé, drzost a projev arogance od naší vrchnosti, vůči nám, obyvatelům ČR, nám poddaným.

PROLOG :
... možná jsem už  tzv. " profláknutý " tím , že své příspěvky se většinou snažím doplňovat o celou řadu fotografií, příloh, obrazů, popř. o video záběry, či klipy, které ovšem zařazuji, až před epilog. Dnes poruším svůj  rituál a začnu písničkou, ve  které je postupně vyjmenovávána celá řada povolání a profesí. Ten výčet profesí odpovídá tehdejší době, takže v porovnání s 3.tisíciletím 21.století není výčtem zdaleka konečným. U ani jedné profese, ani u jednoho povolání, ani u jedinného řemesla, či živnosti, jsem nepřišel na to, že by bylo možné v tzv. " pracovní době ", nebo slengově, během šichty, si zadřímat, schrupnout, a nebo hodit si šlofíka.

 

   Tato fotografie, včetně doplněného žlutě podbarveného " NÁVRHU PLATOVÉHO  VÝMĚRU " naší MILOSTIVÉ VRCHNOSTI, mi doslova " přilétla " jednoho dne na FCB, tedy na fenoména dnešní super-moderní doby, na sociální síť. Určitě jsem nebyl tím jedinným, kterému se dostalo takové možnosti, abych mohl smeknout před pracovním nasazením naší milostivé vrchnosti. Kromě toho, že mi prolétlo hlavou, že je to " bombastiská reklama ", když jsem si představil, že tato fotografie politických kreatur naší vrchnosti oblétla během několika sekund, maximálně minut, celý svět na všechny světové strany, tak mi bylo i trapně v příměru, že jsem občan ČR, když vidím co tyto naše " politické špičky " jsou schopné dokázat.Vždyť je to ostuda daleko větší, než  politická aferá, z těch " nejaférovatějších ".
TO NENÍ SATIRICKÉ, KOMICKÉ, ANI PARODICKÉ. TO JE NAPROSTO POHORŠUJÍCÍ ZÁLEŽITOST, KTERÁ BY SE NECHALA PŘIROVNAT K AKTŮM VEŘEJNĚ POHORŠUJÍCÍM, KTERÉ JSOU POSTIHOVÁNY, Z HLEDISKA MRAVNOSTI, I PRÁVNĚ A TRESTNĚ.
   Toto spící království, nám chce kázat o tom, jak pít vodu, a sami....si dělají co chtějí...podle jejich potřeb. Na co hřeší ? Proč si neváží svého postavení, které obsahuje celou řadu výhod, které patří do ranku těch nadstandartních ? Kde je etika, kam se poděl bonton a tzv. " společenský protokol " ? Nebo je to snad výraz a obraz toho, jak pohrdají svými poddanými...bezbranným, ale hlavně už bezmocným, obyvatelstvem ČR ? Co, vy na to, naše milostivá vrchnosti ? Ne, k tomu není žádných komentářů, jelikož vše by bylo pouhými výmluvami a mlžením. Pokusím se na chvíli otočit roli, ale moc mi to nejde, protože si nedovedu představit, že by si chirurg během operace na chvilku odskočil hodit šlofíka, a nebo hasič, či záchranář, by v průběhu akce si šel schrupnout, ale jenom vážně na chvilinku, aby potom pokračoval tam, kde přestal, v zachraňování lidských životů, když to něj padlo. Ráno by nebylo v obchodech pečivo, jelikož pekař si také potřeboval na chvilinku " klimbnout ". Je úplně zbytečné toto rozvádět do dalších detailů ve spojitosti s celou řadou povolání a profesí, o kterých byla řeč v prologu. Bylo by to plýtvání časem, protože symbióza, spánku a pracovní doby, neexistuje. Ovšem s vyjímkou naší vrchnosti, která by měla veřejně reprezentovat naší společnost, což se jí velice dobře a hlavně profesionálně daří, a dokonce i na mezinárodní scéně skrz internet.
   V prvé řadě je to ostuda, ne vaše, vás co spíte během jednání, kdy máte naopak být ve střehu, jelikož kolikrát se projednávají tak zcela zásadní problémy, ale je to zostuzení naší společnosti, které tímto režírujete, svojí liknavostí, nedůsledností a bez špetky odpovědnosti vůči ostatním obyvatelům naší země. Z fotografie není patrné co se v době vašeho spánku projednávalo, ale co vím zcela přesně, že určitě se neprojenávalo např. zvýšení vašich platů, náhrad a výhod... kdy jste se handrkovali, jestli v %, jestli konkrétní cifru, a  o kolik, zda se zlatým padákem, či bez něj...to jste byli všichni ve střehu, jako piloti tryskových letadel, a dávali jste si obrovský pozor, aby vám " nebylo ublíženo a ukřivděno ".
   Druhá věc, je ta, že i přes to, že spinkáte, tak se nám tím vysmíváte všem do obličeje, a hlavně je to obrovský projev arogance z vaší  strany, vrchnosti, vůči nám všem bezbranným, a prakticky již i bezmocným, poddaným.
   Měli by jste se hanbou propadat, to je jedna věc, že jste ostudou tohoto národa, soudě dle této footografie rozhodně . A ta další věc, že by jste si měli vyzkoušet, ne za těch vám navrhovaných 10.000,- Kč hrubého, na té fotografii, ale vyzkoušet si alespoň jeden měsíc žít s tzv. " hmotkou ", což je 3.410,- Kč na měsíc. Kdy přiznáním této sociální dávky se vám bude zdůrazňovat, že zmiňovanou částku máte výhradně na stravu, potraviny, pokutiny, prostředky hygieny, úklidové prostředky, oblečení, ošacení, obuv, doplatky léků a náklady spojené s dopravou k lékařskému ošetření, a nebo úředním jednáním. Jsem ani netušil, že za takovou částku toho lze tolik pořídit, co je vyjmenováno v protokolu o přiznání " hmotky. A ještě je na úředním protokolu dovětek, že pokud " hmotku " použijete k jiným, než vyjmenovaným a určeným úkolům, tak hrozí ze zákonu postih....bu,bu,bu...ty,ty,ty. Ano vrchnosti, takto jste to odhlasovali, ale vy to ani nemůžete vědět, jelikož jste byli v hlubokém bezvědomí.

Mohu vám garantovat, že pokud by jste si měli každý den, vždycky ráno, odsypat z přídělu, z almužny, cca 113,- Kč a s tím doslova přežít 24 hodin....tak by vás všechny do jednoho ten spánek velice rychle přešel.

Zdroje : fcb Radio Krokodýl, You Tube 

EPILOG :
... pohádka o demokracii je již nenávratně pryč. Na místo iluzí, představ, nadějí, snů a ideálů, tak nastala doba tvrdé reality, kdy demokracie postupně sklouzla zpátky k řádu otrokářskému, a jestě se ke všemu celá situace snoubí s anarchií...otrok již nemůže o nic přijít, leda tak o své okovy.     

 

 

 

 

Autor: Ivo Panuš | pondělí 29.2.2016 15:34 | karma článku: 22,17 | přečteno: 592x