Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EP

Nechci se přidávat k těm co si posílají holé věty v diskusi.

Autor si s tím dal práci a i výtvarně to pojednal. Je docela pyšný, že se vydává za znalce v oblasti mluvčích i grafiků a i v oblasti sexuálních odlišností od normálu.

V našich krajích zůstal zvyk po různých aparátčících, že rozuměli všemu a to se přeneslo asi i na občany, kteří tak zpychli, že je to přivedlo k domněnce absolutních znalostí veškerých lidských činností. Usoudí i jen ze sledování dění na obrazovce, které je také pojednáno výtvarně, vybraně i myšlenkově a to také s návodem jak to posoudit.

Zkrátka pan autor je učenlivý žák, jen by měl v dnešním specializovaném postavení každého člověka dávat pozor aby moc nevyčníval svými absolutně všestrannými znalostmi, protože by se potom mohl jevit jako soliter, který je vystaven nebezpečí vyvrácení a pádu.

Přeji mu však pevné zdraví a chuť posuzovat a zařazovat. Jen prosím opatrně. Hranice mezi geniem a blbcem je velmi tenká. Pozor.;-O

0 0
možnosti
MK

Být sprosťák umí každý ...!

Jedno si neuvědomují ani další: mluvčí musí něco říci a to i v situaci, že president neřekl ani slovo a ani nechce. Někdo to umí lépe, někdo hůře.

M.j., viděl jsem pana Ovčáčka u Jílkové a mé hodnocení bylo, že ti druzí byly dvojky.

Nejsem skalním příznivcem obou pánů na Hradě, ale tento článek je o někom jiném; jen si autor popletl jména.

0 0
možnosti

Pan Ovčáček asi není nejlepší mluvčí, přesto to dělá, a zřejmě k prezidentově spokojenosti. Například Vy také nejste příliš dobrý literát, a přesto veřejně píšete. Mně nevadí ti, kteří ku psaní nemají vlohy a sekají plno hrubek, ti také mají právo na názor. To, co jste napsal, je ale plné urážek.

4 0
možnosti
Foto

Píše se masturbace...i když mastrubace zní také docela trefně, jakoby odvozena od "troubení do mas" ;)

1 0
možnosti
Foto

Jaký prezident, taký mluvka. ;-)

8 2
možnosti
ZB

Prezident si vybral podle svého vkusu,vy jste si opravdu nevšiml,kolik toho mají oba "pánové na úrovni" společného?Jinak bych ještě doplnil i další věc kterou jste přehlédl.Funkce prezidenta je nejprestižnější pozicí v ČR,ne prostor k masturbaci....

4 1
možnosti
FN

Tolik zloby, tolik urážek. Vy jste musel mít těžké dětství. Taky se mi nelíbí řada lidí v politice, ale abych si založil blog, na kterém bych je urážel, tak k tomu bych se nikdy nesnížil.

6 8
možnosti
Foto

Moje řeč. Ale tak hezky bych to vyjádřit nedovedl.

Ona závist je jedna z nejhorších vlastností člověka. Pokud ovšem nejde o "Závist", což je zastávka na lince autobusu 165.

2 4
možnosti
Foto

Mohl byste prosím vysvětlit tento Váš "oškolobrt":

"pokud někdo sice dokončí gymnásium, ale studia na vysoké škole již nedokončí, tak, alespoň za dřívějších časů, se bralo středoškolské vzdělání pouze to, které bylo stvrzeno maturitou"

To on pan Ovčáček šel na VŠ bez maturity?

2 0
možnosti
Foto

Pane autore, myslíte si, že by současná hlava státu vedle sebe snesla někoho jako třeba Ladislava Špačka?

Naopak si myslím, že pan Ovčáček je přesně tím mluvčím, kterého Miloš Zeman potřebuje.

7 0
možnosti
Foto

To je 100% pravda.

Já jenom zíral, jak poté, co Václav Havel selhal jako prezident Československa (rozpad státu), tak se v TV začal objevovat pan Špaček s svým PR pro něj, jako budoucí hlavu České republiky.

Ale, pravda. ČR je dosti homogenní a rozpad příliš nehrozí, takže VH už neměl co zkazit a podařilo se.

Mohlo se humanitárně bombardovat, vlítnout do Iráku a na poslední chvíli ještě podpořit bombardování Libye.

Proti těmto výkonům jsou ovšem jak Miloš Zeman, tak i pan Ovčáček naprostí žabaři.

2 5
možnosti
  • Počet článků 236
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1035x
... žít a zůstat v životě úplně sám v samotě,to není úplně nejvhodnější a nejšťastnější,ale ne vždy o tom rozhodujeme my sami,někdy jsme dokonce bez šance postaveni tzv. před hotovou věc ... a tečka ...a toto mají zvířata geneticky v sobě zakódované,a proto žijí ve smečkách,různých společenstvech,pospolitostech a symbiózách ...... káždý z nás,bez rozdílu toho v jaké své momentální životní situaci se nachází, to má na tomto světě na určitý čas všechno pouze a jenom propůjčené ... ... ten,kdo si to již uvědomil,a i se podle toho tak již chová,přemýšlí a uvažuje,patří mu za to tedy i poděkování ... ... ten,kdo je pomalejší,tak se k tomuto prokouše...po čase také,a budiž všem tyto články návodem,slabikářem,pomůckou,příručkou  ... může nastat situace,že některé myšlenky, prezentované v článcích, v někom z Vás vyvolají nepříjemný a negativní pocit,který je označován,jako VZTAHOVAČNOST,ale mohu Vás uklidnit,protože pokud by u Vás tato situace,nastala,tak se jedná o SVĚDOMÍ...

...život mě naučil,že nejnebezpečnější a nejbezpečnější zároveň, jsou zbraně : -lidský jazyk -tužka -papír ... nakonec ne jednou jsem se stal terčem posměchů,ironických poznámek,zesměšňování a ponižování,že moje IQ a schopnost komunikovat,odpovídá tomu,že musím psát,a to nejlépe ještě do konceptu...ano,tak mě to život naučil,nestydím se za to a budu v tom i pokračovat dále,jelikož se mi to osvědčilo i z dob,když mi bylo vyhrožováno odstraněním a fyzickou likvidací,když jsem byl vystaven a stal se obětí rabování a plundrování,když jsem byl uvržen do SAMOTY,když jsem zůstal na všechno a ve všem SÁM.....ale osvědčilo se mi to i v době,kdy po tom všem,mi byl navrhut SMÍR v domnění,že bude vše ZAPOMENUTO...

P.S.  Z přetrvávajících zdravotních důvodů není moje motorika ještě úplně vpořádku, v souvislosti s vkládáním myšlenek skrz klávesnici na "papír", a tak to může někdy působit diletantsky, až komicky  :-(