Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kdo chodí na fotbalové zápasy po celém světě? Vždy tam přijede banda nacionalistů a huláká ve vlaku. I v rámci ČR bývá při fanouškovských zápasech dost dusno a hašteří se Praha s Ostravou a musí u toho asistovat policie. A vezměte si, když přijedou Rusové fandit svému týmu. Tak jsou úplně šílení, je to pro ně jejich vlast a letěli tak daleko letadlem. Stejně tak Briti a Němci. V Německu je hailování trestně stíhatelné a tak si jedou hailovat do ciziny. Co se u takových událostí dá čekat? Normální lidé na taková utkání ani nejezdí, kdo tam jede, může vidět. Všichni jsou tam kolem toho opilí, nyní i zdrogovaní a není se čemu divit. O tom je fotbal. Ne o zápase ale o tom, kdo se s kým popere na ulici. Mnohem lepší jsou Olympijské hry. Tam to není tak konfrontační a nedochází k takovým bitkám na ulicích, jak jsem viděla v Londýně při letní olympiádě. Fanoušci se tam sjeli, koupili si drahé lístky a koho zápasy moc nezajímaly, tak se díval na TV. A to byla většina Londýňanů, protože to jsou většinově v Londýně Pákistánci a Indové anebo Afričané a ti nejeví žádný zájem o sport a sporty jsou jim z duše odporné. A proto veškerý zájem sportovních fandů sledovali s obrovskou averzí v ulicích, protože se jim zacpávaly ulice.

0 0
možnosti
PZ

P86a42v68e77l 87Z49e70m96a72n

13. 6. 2016 13:44

hodně ze zpravodajství o chuligánech z Francie vypadá cinknuté, např. prostě nemůžu uvěřit zprávě, že cituji média včetně ČT : "v pátek napadli mladí Marseillané skupinu asi 200 anglických fanoušků u dvou restaurací"

je naprostý nesmysl aby "mladí Marseillané" jet tak napadli 200 fotbalových fans, tj. ve své většině mladších chlapů popíjejících pivo pod jedním stmelujícím praporem..., tedy pokud se nejedná o velký místní zločinecký gang, který se na to chystal dlouho předem a chce takto ukázat svou sílu

0 0
možnosti