Čapí hnízdo...vlk se nažral a koza zůstala celá.

I když s mírným časovým odstupem, ale jeden příklad za všechny, kdy se vládnoucí třída, banda loupežníků, projevuje na úrovni prvobytněpospolné společnosti. Je to absolutně nestravitelné, to co nám je stále servírováno.

PROLOG :

…je to tak, stále stejná písnička, stále stejný scénař, který se aféru, co aféru účelově opakuje stále dokola. Jeho účelovost spočívá v  tom, že se v  tom budeme, tak dlouho „ matlat“, až to časem vybublá a vyšumí...takže vlk se nažere a koza zůstane celá.

   Nevím jestli si naše vrchnost vůbec uvědomuje, že celé řadě jejich otroků je už úplně jedno co oni zrovna řeší, a ještě ke všemu v  přímém přenosu. Důvodem je to, že ta spodina, odpad naší společnosti, má úplně jiné starosti. MUSÍ PŘEŽÍT !!! A ty lži, polopravdy, mystifikační projevy, intrikářská vystoupení, přetvářku, tak to si nechte pro vaše vnoučátka místo koled, až budete rozbalovat o Vánocích dárečky. Mně je úplně jedno, kdo a z  čeho se obhajuje, a ještě ke všemu v  přímém přenosu, já mám úplně jiné starosti. JÁ MUSÍM PŘEŽÍT !!! To, že se tam propírá, kdo a kolik toho v  minulosti stihnul uloupit, tak to už by bylo možná lepší o tom taktně mlčet, protože to působí spíše dojmem trapným, až úděsným. Je to kardinální ostuda, kdy se naše vrchnost rozhodla, že bude prát špinavé prádlo v  přímém přenosu. Vždyť na tom zasedání to vypadalo, jako na sjezdu nějakých loupežníků a lapků, kteří se perou o svojí kořist. Ale zase jsme u toho. Co já s  tím, jako otrok ? JÁ MUSÍM PŘEŽÍT !!!

 

  A tak, ani nemohu přijmout pozvání od Andreje k  návštěvě Čapího hnízda, protože na to finančně nedosáhnu. Já vám, ale o to pane ministře vůbec nestojím, a nakonec oslíků a kraviček jsem viděl v  posledních dnech nespočítaně. Ale i tak si vážím vašeho pozvání, a naopak i já bych si vás dovolil pozvat ke mně na sváteční oběd. Budu vařit, tradičně kolínka, která střídám s  bramborem na loupačku…to víte… jídlo chudých. Asi jsem za celý svůj život málo pracoval, a tak jsem i málo za celý svůj život odváděl této společenské džugli na daních. Už od 15-ti let, ale jenom do doby, než jsem si prací, pro tuto společnost zničil zdraví a přišel o rodinu. Ano, sám jste to říkal, že jste chránil to nejcennější co máme, svojí rodinu, své blízké. Já jsem hlupák, který se nechal zmanipulovat propagandistickými a politickými kecičkami, a tak jsem tam, kde jsem… Určitě jsem vám udělal velkou čáru přes rozpočet, protože vy máte úplně jiné záměry s  námi otroky. A sice, po dosažení plnoletosti, či vystudování, šup do práce, z  které vede cesta přímo do krematoria, a nebo na hřbitov. Ten, kdo se dožije důchodu, tak není v  naší společnosti tím vyvoleným, ale naopak se stává tím nepohodlným. O to horší to má ten, kdo je uznán důchodcem invalidním. To je můj případ, kdy jsem propracoval dokonce do 3.stupně invalidity s  celkovým poškozením zdraví 80%. Vzhledem k  tomu, že je přísná doba, kdy invalidní důchod je přiznán, až teprve pokud si k  lékařské komisi nesete svojí hlavu v  podpaží, tak je vám pane Andrej asi jasné, že tu „trojku“ jsem neobdržel z „plezíru“. Tragické na tom všem je ovšem to, že jste mě za těch 40 let odmakaných pro naší vrchnost, odměnili takovou částkou, kterou pobírají feťáci, ti kteří se s  dosažením své plnoletosti profetovali přímo do invalidního důchodu a význam slova „práce“ neznají, jelikož v  životě nemakali ani minutu. Takže o sociální politice této společenské džungli také nebudeme hovořit, jelikož u nás žádná sociální politika není,stejně tak nejsou lidská práva, ani spravedlnost.

 

 

   Hádejte se, perte se, házejte špínu jeden na druhého, intrikujte, veřejnost, tedy své otroky, mystifikujte klidně dál a ještě víc a víc…. Ale ono to funguje pouze do určité míry, protože člověk se stává apatickým, až úplně rezignuje, takže je to váš boj. Boj vás loupežníků. Nás otroků, té spodiny se to netýká, protože my opravdu máme úplně jiné starosti. Nám už může být úplně jedno jestli je u kormidla tzv. Petr, a nebo Pavel....MY MUSÍME PŘEŽÍT !!!

 

 

  Na závěr si neodpustím ještě jednu maličkost. Vím, že tím trochu odbočím, ale když už jste mě nechali nahlídnout do té vaší „loupežnické kuchyně“ , za přispění televizního vysílání… bylo maximálně nevhodné, neetické a nehumánní se takto veřejně handrkovat o ty vaše miliardy a prát to vaše špinavé prádlo, přesně pár hodin po tragédiích v  Bruselu. Copak vás se to netýká, naše vrchnosti ? Soudě po těch mediálních vyjádřeních, které jste rozdávali, jako na běžícím pásu, kdy z  toho vyzařovala vyloženě novinářská frázovitost, jste si ještě pravděpodobně neuvědomili vážnost celé situace. To bylo vystoupení, jedno vedle druhého,ať to byla modrá, oranžová, a nebo červená, kreatura, vedle kreatury.….hlavně rychle, formálně, ať mám splněno…

 

… úplně ve stejných šlépějích těch paňáců a kreatur, jako dříve, když se pokládaly věnce u hrobů neznámých vojínů…

EPILOG :

...za formálnost a imitaci vaší práce... Styďte se !!!   Vzpamatujte se !!!

 

 

Autor: Ivo Panuš | čtvrtek 31.3.2016 12:30 | karma článku: 19,77 | přečteno: 514x