Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Krásný optimismus. Touha Ukrajinců po nějaké změně je zcela logická. Kdo na tom vydělá, ještě nevědí. Zadlužená Ukrajina, bude ještě zadluženější. Pak přijde revoluční vystřízlivění a pomalé probouzení. Sláva revoluci!;-)

1 0
možnosti
JP

Soudruhu Dokoupile, ten tvůj článek mi připomíná plamenné úvodníky Rudého Práva, proto to soudružské oslovení a tykání, protože my komunisté jsme si zásadně tykali. Pár UKáček, podporovaných z peněz daňových poplatníků (ovšem proti jejich vůli) EU nemá rozum a cpou se někam kam je nikdo s výjimkou politiků a nemakačenků nikdo nechce a ještě je podporuje nějaký pojídač kravat.  Kdyby šla dát antikarma, byla by ne jak Brno, ale jak Mexico City (údajně neformální největší město na světě)

3 0
možnosti
Foto

Diky za Tvuj nazor soudruhu!

1 0
možnosti
BM

Cíl západu, oslabit rusko. Jakýkoliv prostředek je dobrý.

Hezký den

0 0
možnosti
JC

Myslím, že podobně jako Ukrajinci vycházíte z nesprávného hodnocení situace.

Ukrajinci se mýlí, mají-li asociační dohodu za vstup do EU - tak tomu není ani náhodou. Turecko má asociační dohodu již desítky let a členem není. Pokud jejich president asociační dohodu podepíše, Ukrajinci nic nezískají, jen eurofirmy budou moci s větší důvěrou na Ukrajině investovat a sjednotí se nějaká cla a obchodní normy.

No a Vy se mýlíte, když za nepodepsáním dohody vidíte vliv Putinův. Důvodem nepodepsání byla podmínka EU propustit politickou oposici, hlavně Tymošenkovou, z vězení. To Putin přes všechny své schopnosti eurokomisařům určitě nenašeptal.

1 0
možnosti
JZ

J30a36n 75Z82i29e49g23l61e59r

13. 12. 2013 10:05

Výborný Fíku a zasloužená karma.R^;-D

0 0
možnosti