Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nadpis jsem nejdřív přečetla jako Na mejdanu až do konečného vítězství:):-)R^

1 0
možnosti
Foto

Nemáte tam co dělat, vraťte s domů a volte pana Schwarzenberga do zásoby R^

0 2
možnosti
LK

Repin, povstalecké ohně, sepětí rukou a duší, společné loupání cibule, kozáci a vodkové přátelství v dunění bubnů. Vidím, že i dnes romantikům chybí boje na barikádách, barvotisková smrt důstojníka opásaného šerpou, hluboký hněv lidu vyvěrající z podstaty svobodné Evropy. Ještě že je ta Ukrajina a je možné snít věčný sen z vystřihovánek 19. století.

0 0
možnosti
Foto

Pochopil jste to spravne. Byl jsem mezi demonstranty celkem vice jak tyden a ty zazitky a emoce jsou velice silne. Pokusil jsem se neco popsat a neco nafotit. Samozrejme to lze zlechcovat a vysmivat se emocim a romantickemu kozactvu. To ale nic nemeni na faktech, ze tam emoce jsou, ze jsouu hodne silne a ze uctyhodni dvoumetrovi kozaci jsou nejen symbolem starych casu ale i svobody a boje za svobodu. Nase budoucnost ma vzdycky koreny v minulosti, ukrajinska taktez. Lze to ignorovat ale to na veci nic nemeni.

3 0
možnosti
PB

Ukrajina se nakonec rozpadne,bohatý východ a jih se přimkne k Rusku,a ten chudý západ,který už nebude nikdo dotovat se stane pašalíkem EU.ale EU není budoucnost,ale slepá ulička,tam brzy začnou bankroty a rozpad,příští rok to začne Britanii.

0 0
možnosti
LK

Nezlobte, tohle není romantické, pán nechce politické úvahy, ale dunění bubnů a dojaté slzy ukrajinských žen nad vůdci revoluce a interbrigadisty ;-D

0 0
možnosti
TP

Děkuji Vám. Děkuji za Vaše informace i Výáš pohled. Lidid jako vy potřebujeme. Díky,

0 0
možnosti
Foto

Jsem dojat. A až vyhrají, budou v EU. To je tedy terno. Ale pro ně zatím ano.

1 3
možnosti
TP

samozřejmě, že EU je 100x větší terno než byzantské Rusko

3 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1553x
Novinář, fotograf a člověk.

Seznam rubrik