Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Vstoupil-li dotyčný do Egypta nelegálně, není asi složité chápat důvody jeho zatčení. Že Egypt nevydal zprávu o jeho zatčení mě neudivuje, v té zemi je neskutečný binec. Proč ale plašíte o dovolené v Egyptě? Strávil jsem tam polovinu listopadu, cestoval na vlastní pěst a jediné, co člověku reálně hrozí je, že dostane slzným plynem na nějaké demonstraci pokud není opatrný a vleze do ní. (Z vlastní zkušenosti.) Zrovna v Egyptě je už mnohem pravděpodobnější, že vás někdo přejede než že na vás nějaký terorista zaútočí.

1 0
možnosti
MR

Egypt si koleduje o to,aby Izraelci nakopli své letectvo a provedli menší preventivní útok.

0 1
možnosti
RH

Tak vzhledem k tomu, že nejen Židé z Israele, ale i velké množství Židů s občanstvím jiných zemí  jsou spolupracovníci  isr. tajných služeb, tak občasné dopadení těchto agentů  a  spolupracovníků nemůže překvapit.   Stejně tak nemůže překvapit, že Israel i oni sami pak popírají, že jsou agenty......  Možná si autor myslí, že Israel nemá agenty v Egyptě, nebo  pokud má, tak to určitě nejsou ti zatčení.....   :-):-P[>-]

1 6
možnosti
  • Počet článků 273
  • Celková karma 31,86
  • Průměrná čtenost 2433x
Jsem historik a dělám šlechtu a osvícenství. Nejnověji jsem napsal knihu 1.11.1781. Zrušení nevolnictví (2022). Moje pojetí dějin je vyjádřeno v knize "Habsburkové 1740-1918. Vznikání občanské společnosti." (2016), která ukazuje, že historie našich občanských svobod začíná dlouho před rokem 1918. Od osvícenské, ani liberální Evropy jsme nebyli izolováni.