Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IJ

I81v49a87n 22J63i64r36e23š

19. 11. 2012 14:28

To se Vám povedlo, výborná parodie, moc jsem se pobavil, jak dnešní studenti vzpomínají na léta 1948-89 apod.

0 0
možnosti
PC

Pokud si date praci zjistit, kdo je reditelkou trebonskeho gymnazia, vse bude hned jasnejsi:

http://www.ods.cz/volby2010/kandidat-9-jihocesky_kraj.html

4 0
možnosti
Foto

Echt sametoví revolucionáři se prostě musejí naučit demokracii. Demokracie není to, co zde panovalo při jejich tzv. sametové revoluci - demokracie je poctivé sečtení výsledků voleb a jejich respektování. Ten, kdo nerespektuje výsledek demokratické volby, není demokrat, i kdyby se tak stokrát nazýval.

4 1
možnosti
EK

Je Vám vážený jasné, že podporujete demonstraci proti svobodným volbám8-o8-o

Co vlastně chcete? Diktaturu? Tu tady vlastně máme, je jen vydávaná za demokracii. A píšete, že jste se vrátil z Německa, když už tak kritizujete demokraticky zvolené kandidáty, mohl by jste taky popsat jak funguje třeba právní systém v Německu? A srovnat ho z naším právním systémem. Nebo zdravotnictví v Německu a u nás. Poplatky tzv. regulační, jak fungují v německu a u nás, dalo by se toho srovnávat daleko více.

Co říkáte:-PEU

5 2
možnosti
Foto

Nesmysl. Demonstrace nebyla proti výsledku voleb, ale proti výsledku koaličního jednání pana Zimoly. Rv Pan Zimola si neuvědomuje, že studenti by neprotestovali, kdyby s. Baborová měla řídit jiný resort. Ostatně - něco to o něm vypovídá.

3 7
možnosti
VB

Vrtá mi hlavou, proč studenti nedemonstrovali proti paní Krejsové, bývalé člence KSČ, která dělala radní pro školství minulé 4 roky. Nebo proti bývalému předsedovi vlády Janu Fischerovi. Hejtman Zimola má další problém - kdyby se např. paní Bavorová  pokusila zrušit další ročník osmiletého studia na protěžovaném Biskupském gymnáziu, které dostali minulý rok přiklepnuto, v době, kdy se celostátně mluví o rušení středních škol, tak budou asi demonstrace. Přitom mi to přijde logické. Jo a prosím neargumentujte žebříčkem nejlepších škol podle maturit, které zveřejnilo MŠ a kde je Biskupák hodně vysoko - je evidentně zfalšovaný, stačí se podívat na výsledky všech škol zveřejněné v Lidových novinách. Takže se bude rušit nějaká nekatolická škola provozovaná krajem. Třeboňský gympl to asi nebude.

3 1
možnosti
Foto

1. Biskupské gymnázium a žebříček škol - v LN nebyly počty studentů, kteří šli do vyšší úrovně SM. Proto byl tento seznam zkreslující. BG se umístilo velmi dobře, SM jsou ovšem příšerné.

2. Paní radní za KSČM prohlásila, že studenti nemají kritizovat rtežim, který nezažili. TO je alarmující. Demonstrovala bych také - komunistický režim byl zločinný a já ho omlouvat nehodlám. Doporučuji slušné historické knihy.

Pro autora článku R^ ;-D

2 2
možnosti

Má to háček

Zatímco ten komunistický se zhroutil pouze jednou,tak ten kapitalistický se zhroutil už nejméně 10krát.

7 2
možnosti
Foto

zajímalo by mě, kolik z těch spravedlivě rozhořčených, kteří teď chodí řvát na náměstí, se ani nenamáhalo jít k volbám. Jsem přesvědčen, že tento národ většinově bolševikům nepřeje, jen ta docházka k volbám...

3 2
možnosti
JS

Nechápu, proč lidé protestují proti KSČM, když je v této straně méně bývalých členů KSČ než v ODS...

8 5
možnosti