Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

Autore blogu - kdo Vám brání nastřádat si těch 1000 dukátů? - Stačí JEN občas pod kterýkoli článek něco krátkého NAPSAT a máte to nastřádáno dříve, než se nadějete. ;-)

2 1
možnosti
PB

Vidím tu dva problémy. Na jedné straně si část diskutujících myslí, že pokud jednou za 4 roky správně zvolí, je hotovo. A že veškeré problémy jsou způsobeny tím, že buď nevolili, a nebo to tam hodili těm, kdož se pak ukázali nehodni jejich hlasu důvěry, atd. A stejně se chovají někteří poslanci:"jednou jste si mě zvolili, tak se na nic neptejte..." Všichni víme, že to tak není, že problém je v trvalé korekci zaváděné právě zpětnou vazbou médií. Dle mého názoru není vytvářen dostatečný tlak ze strany občanských sdružení, atd. Jsme líní, a raději jen u druhého piva? Možná.

     Druhý trend - revoluční -  říká, co a kdo všechno je špatně. Nenabízí však žádnou alternativu. Defenestrace, či  střelba z Aurory nepřinesou novou kvalitu, osvícený diktátor také ne. Je pravda, že větší zapojení přímé demokracie s rozvojem médií by bylo možné, ale jakou bychom si asi tak svorně odhlasovali DPH?

Nezbývá, než hledat bolestný kompromis. Ten spočívá především v  hledání životaschopného minima...

0 0
možnosti
LB

Moc lidu? Lidé už moc mají - co jsou volby?! Chcete něco demokraticky změnit? Udělejte to a dejte hlas malým demokratickým stranám, co nedostaly šanci něco udělat. 

Dámy a pánové, za dnešní situaci si poděkujte sami - neumíte volit. Mnoho lidí chce demokraticky měnit, ale jednoduše jim lidé ve volbách nedají šanci. 

Řeči těchto "revolucionářů" mi připomínají bláboly, co šíří extrémistická KSČM. DPH 5% ? A ptali jste se jich JAK? Ne, jen se necháte opít rohlíkem - ono ta "nějak" půjde, ale v tomto slovíčku je právě skrytý ten blábol. 

Mimochodem - vláda lidí z domova? Tak to se zruší daně, zvýší se platy a za dva roky vyhlásí ČR bankrot 8-o.

1 2
možnosti
RD

Není divu, že protivládní demonstrace pouze chtějí bourat a nepřináší (prozatím) žádné řešení. Proč by také měly. Když se podíváme na situaci a především předvolební programy jednotlivých stran a předně nyní vládnoucích, tak je zřejmé, že i předvolební proklamace jsou snůškou prázdných slov se stejnou váhou, jako jsou programy ala "boření" bez nastínění dalšího vývoje. ODS - nebudeme zvedat daně vs. KSČM DPH 5 %. Lhář jako lhář. Proč potom chtít po někom vizi po převzetí vlády, když stávající vláda neoddiskutovatelně předvolebně uvedla své voliče v omyl.

0 0
možnosti
OB

-OB-

1. 11. 2012 8:40
Protože všichni,

kdo nesouhlasí s touto vládou jsou podle vás esoterici a pomatenci, tak necháme současnou zlodějskou svoloč vládnout dále. To je opravdu logika malého dítěte. Ještě jste zapomněl na strašení rudým nebezpečím… Vláda bez kreditu, bez vize, zcela odtržená od reality a přihazující peníze pouze soukromým bankám, pojišťovnám a kamarádičkům typu Janoušek na úkor 99,9 % národa, tak ta si zaslouží skončit na hnojišti dějin (nikoliv smetišti, tam končí více čisté smetí) a ne vládnout další dva roky. Každá demokratická alternativa je lepší než tato vláda zmaru a nečasu.

12 2
možnosti
AT

pája_

1. 11. 2012 9:30
Re: Protože všichni,

vaše logika zase smrdí bolševikem: když ne černé, tak bílé, kdo nejde s námi jde proti nám ....

Velká část národa nesouhlasí s kroky vlády ale ne všichni souhlasí se způsobem, jakým se s tím chce vypořádat parta kolem Popelky. Vyházet konšely z okna, to vymyslí i Franta Ocásek v pátek večer u piva. Co dál, jak zabránit chaosu a hlavně tomu, aby se jenom vyměnili ksichty, to jsem se nějak nedozvěděl

3 3
možnosti
AT

pája_

1. 11. 2012 8:12
Koukl jsem na stránky HV

a podle fotografií a textů to vypadá, jako by v Praze a přilehlých krajích zuřila 3.světová. Realita je samozřejmě někde jinde. :-)

1 0
možnosti
PD

P.D.F

1. 11. 2012 7:22
Je to stále dokola a vinník je jen jeden.

Za uspěch komunistů, za úspěch Holešovické výzvy a za další podporu extrémním názorům mohou jen a pouze rozkrádačky členů ODS. Osobně již dám v příštích volbách také hlas komunistům a budu věřit, že tyto zlodějny zastaví a viníky potrestají. Zoufalá doba vyvolává zoufalé činy.

5 1
možnosti
JH

bednarik62

1. 11. 2012 8:11
Re: Je to stále dokola a vinník je jen jeden.

ad PDF---- jste idealistou, když považujete za zloděje výhradně strany středu, levice je jenom a pouze mazanější, nic víc a nenamlouvejte si, že volbou komunistů něco spravíte, poděláte ten zbytek. V době komunistů se kradlo úplně všude a na plný plyn,,, se stavbou kravínů, drůbežáren, siláží a seníků, ZDARMA vyrostly stovky rodinných domků, poťouchlých JZDáků. Odnést si z fabriky nerez plech, vrtačku -- nebyl ŽÁDNÝ problém. Jste vedle, jak ta jedla. Kupte si brýle.

3 3
možnosti
JK

jaromirka

1. 11. 2012 7:07
blábol

pro autora nashledanouRv

2 0
možnosti
Z

zkopce

1. 11. 2012 7:17
Re: blábol

blábol jaromirky ;-D

2 0
možnosti
JH

mMANGO

31. 10. 2012 21:04
nashledanou

Děkuji všem diskutujícím,někdy se objevil příspěvek, který byl přínosem jako informace,dobrý nápad a legrační provokace, každý napsal, co chtěl, což mne bude chybět.Moje osobní údaje nemám chuť vyvěšovat.

Nashle v lepších časech - mMango

4 0
možnosti
PH

pavel64

1. 11. 2012 0:38
Re: nashledanou

Sbohem!

0 0
možnosti
T

Thorinus

31. 10. 2012 20:27
...

17. listopadu tam budu. Ano, je třeba vrátit moc do rukou lidu. Co je na tom špatného? Díky moderním technologiím už žádné zastupitele lidu ani nepotřebujeme. O všem by se dalo hlasovat z pohodlí domova. Nechápu, na co my Češi stále ještě čekáme. Pohár trpělivosti už přetekl. Situaci je třeba řešit tady a teď. A radikálně. Vlastizrádce pověsit. Už není cesty zpět. Je třeba další revoluci, tentokrát už ne sametovou. V českém národě dříme neuvěřitelný potenciál, jde jen o to ho probudit... R^R^R^

5 2
možnosti
JH

bednarik62

31. 10. 2012 21:56
Re: ...

ad THORINUS---píšete:: Vlastizrádce pověsit--- nevypadlo vám pokračování::""výrobní prostředky zestátnit???""

Věta:: pohár trpělivost už přetekl,,--- mě přeteklo pívo, nevadí vám to ?

chcete hlasovat z domova, z fotelu-- dobrý nápad,, a už víte, kdo vám a za co bude nosit jídlo a časopisy?

5 2
možnosti