Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AA

Komunisty jsem volil naposledy v roce 1986.

Ale nevylučuji, že je příště už zase volit budu. 

Tento stát už zase zavírá za články, za písničky, za trička, za vlasy... jako komunisti. Ti přitom zakazování neschválených ideí ale nenechali nikoho na ulici, ani bez práce, ani totálně zničit exekutorem.

2 3
možnosti
HS

Za články, za písničky, za trička, za vlasy?!  To myslíš vážně, soudruhu?

2 2
možnosti
Foto

Systém se hroutí, ekonomika krachuje a pár mladých, nadšených prorežimních svazáků zde demonstruje proti výsledkům demokratických voleb. Ukazuje to hloubku devastace tzv. inteligence, která, stejně jako celé školství, trvale upadá Rv

2 1
možnosti

Na druhé straně čím více lidí se zapojí do veřejné diskuse, tím lepe. Veřejně angažovaný člověk ´= člověk starající se a zajímájící se o jiné = altruista = levičák.

2 1
možnosti

Jenom upozornění: Vstup do KSČ v 70.letech nebyl žádnou bezpečnou výhrou, protože v sobě skrýval možnost v případě různých mocenských bojů být obviněn například z pravicového oportunismu, a to znamenalo pád na společenské dno.

Jeden můj bývalý vysokoškolský učitel tehdy byl dostrkán ke vstupu do KSČ, ale nějak do kádrového dotazníku opomněl uvést, že z té KSČ vystoupil v r. 1968, tak letěl z VŠ přímo do prodejny knihkupectví (jak slyšel, to už jsem na VŠ nebyl).

3 2
možnosti
SS

Ten vas ucitel to musela byt pekne bezpaterni kreatura - 2x vlezt do zlocinecke organizace ...RvRvRv A pak se jeste divit ze s nim rudi partaigenossen "zametli" ...

2 3
možnosti
KS

Takže výběrová demokracie.Když to nedopadne tak nové volby,dokud to dopadne dle přání.

7 5
možnosti
RH

Jaká výběrová demokracie? Protestovat snad lidi můžou proti všemu, co se jim nelíbí..

3 3
možnosti
PH

Já jim moc fandím, holkám i klukům.R^

9 8
možnosti
MR

Sláva, nejsou tak špatní, ti mladí. Již jsem skoro ztrácel naději.

9 8
možnosti
  • Počet článků 273
  • Celková karma 31,93
  • Průměrná čtenost 2415x
Jsem historik a dělám šlechtu a osvícenství. Nejnověji jsem napsal knihu 1.11.1781. Zrušení nevolnictví (2022). Moje pojetí dějin je vyjádřeno v knize "Habsburkové 1740-1918. Vznikání občanské společnosti." (2016), která ukazuje, že historie našich občanských svobod začíná dlouho před rokem 1918. Od osvícenské, ani liberální Evropy jsme nebyli izolováni.