Diskuse

KopniDoKarla.cz

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pan Streit je dobrý, to ale ještě není všechno, pane Cermane. Mám pro Vás jiný prima blog, tady

http://vlkovobloguje.wordpress.com/2013/02/08/benesovy-dekrety-a-prezidentska-volba-podpasovka-nebo-hola-nutnost/

Čtěme společně : "Nejen, že  Benešovy  dekrety  NEBYLY  v prezidentské  debatě  žádným  faulem,  podle mne  byly  správnou  integrální součástí  klání a  osobně  bych  si přál, aby  postoj  kteréhokoli  prezidentského kandidáta  k těmto dekretům  byl POVINNOU  SOUČÁSTÍ každé  příští  prezidentské  kandidatury!"

A nedosti na tom, připojeno je rovněž provolání E. Beneše k občanům z května 1947 : "... dekrety mají trvalu platnost .,.. a potrestejte všechny vlastizrádce, ať je to kdokoliv a v kterékoliv době. Tak. Copak s námi asi takovíto lidumilové udělají ? Nepřipomíná Vám to náhodou, pane Cermane, něco z historie ?

0 0
možnosti
HB

Chtěl bych vás ještě upozornit, že používáním slova Zemanácek porušujte hrubě kodex diskutéra a pokud byste podobné slovo použil ve vztahu ke KS, byl byste redakcí nekompromisně smazán.

Navíc tím pouze ukazujete svou ubohost. Nechápu, jak zrovna vy, můžete kritizovat něčí chování, když sám se chováte jako čuně.

10 7
možnosti
HB

kodex blogera - samozřejmě

2 1
možnosti
HB

Takže vy chcete tvrdit, že KopniDoMiloše.cz neexistuje a žádné útoky, které "popisujete", se z druhé strany neděly, ano? Vidíte a já mám přesně opačné zkušenosti. Naháněče od MZ jsem nepotkal (čímž netvrdím, že v ulicích nebyli), zato mi 2x volali od Karla a od Ondry V. jsem dostal krásný mail. Možná by to chtělo trochu objektivity, takhle vypadáte jako nácek nebo komouš ve svých nejslavnějších dobách.

7 3
možnosti
JK

Měl byste ale napsat: takhle vypadáte....v mých očích jako...Protože v mých autor vypadá dobře.

0 0
možnosti
Foto

M63a95r79t97i78n 23Š79i87k

4. 2. 2013 17:17

Z vás, milý pane autore, to povolební zklamání doslova kape. Ale já vám něco prozradím. Někdo prohrát musel. Vítězové  nemohli být dva. Přijde mi opravdu smutné, pokud někdo "kope do Karla". Neméně mi přijde smutné, pokud někdo "kope do dědka z Vysočiny". Ale úplně nevíc smutné mi přijde, když dospělý člověk jako vy, nedokáže uznat porážku. V závěru ironizujete s hloupostí sobě zřejmě vlastní, herce, kteří měli drzost podpořit Zemana. V čem jste lepší než ti, které kritizujete? Pro mě osobně vůbec v ničem.

10 4
možnosti
JZ

Svoboda projevu v streitovském provedení. Kdo, že to chce treastat lidi za názory?

http://streit.blog.idnes.cz/c/285204/Vlastizradce-Korte-TOP09-nadelal-Cechum-na-hlavya-nic.html#t2

7 4
možnosti
Foto

Nepřijde Vám občas, že si někteří zdejší autoři odhadnou, co se bude líbit, vypotí shluk písmenek a pak se poplácávají po zádech, jak to zase každému nandali?

A konzistentnost názorů? ... NULA

Relevantnost a pravdivost jejich "fakt"? ..... limitně se blížící nule

Soudnost a seberflexe? ..... limitně se blížící minus nekonečnu ....

Jo to těžké, pane Zieglere, jsou prostě hrdinové, kteří se vždy povezou na vlně populismu. Tvrdí cosi o inteligenci a logice a ty ... ty je jaksi obešly obloukem ... ;-(

3 6
možnosti
Foto

D77a53n 66V66á42v24r20a

4. 2. 2013 16:31

Podle mě není zrovna nejlepší způsob kritizování něčího hulvátství hulvátství ještě větší. Chováte se pane jako hloupák, házíte všechny do jednoho pytle, urážíte povrchně a především si z názorů protistrany vybíráte selektivně jen to co se vám hodí. Přesně tím dokazujete úroveň Karlových fanoušků, která vzbudila ve zbytku národa takový odpor. Hlavně pak nezapomeňte dodayt, že jste pro pravdu a lásku, nebo, že jste inteligentní. Z vašeho blogu to totiž vypadá spíš, že jste nenávistný arogantní blb.

13 6
možnosti
PC

naprosto souhlasím. Já jsem v druhém kole šel hodit prázdnou obálku (ne jako KS, kterého znervozněli novináři) neb jsem neměl koho volit, ale ještě pár Rychlých s pankerským čírem nebo takových článků a opravdu bych začal seriozně uvažovat o volbě Zemana.

Možná by si měli PR a Karlova klaka uvědomit, že všeho moc škodí a že se na výsledku druhého kola podepsali i oni.

8 4
možnosti
JZ

Pěkný názor na Zemana a kdo, že je to autor? Já s ním docela souhlasím. Ano, vidlák na Hradě. ;-D;-D;-D;-D

http://streit.blog.idnes.cz/c/310939/Upadek-jmenem-Zeman-o-Fischerovi-nemluve.html#t2

5 7
možnosti
Foto

a proto jsem vhodil do obálky prázdný papír

1 1
možnosti
VK

Zajímavé,že na nezvolení pana hraběte pláčou v Bavorsku.Dělali si asi chutě, k čemu jim ve své funkci dopomůže.

9 7
možnosti
JR

No vidite a jako ministr zahranici jim muze pomoci jeste lepe ;)

3 5
možnosti
  • Počet článků 273
  • Celková karma 31,86
  • Průměrná čtenost 2433x
Jsem historik a dělám šlechtu a osvícenství. Nejnověji jsem napsal knihu 1.11.1781. Zrušení nevolnictví (2022). Moje pojetí dějin je vyjádřeno v knize "Habsburkové 1740-1918. Vznikání občanské společnosti." (2016), která ukazuje, že historie našich občanských svobod začíná dlouho před rokem 1918. Od osvícenské, ani liberální Evropy jsme nebyli izolováni.