Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tento ministr je proslulý amatérismem a matením veřejnosti.

Milióny Čechů mystifikoval tvrzením, že za poslední rok poklesl počet kuřáků o 3,5%.

Přitom jakýkoliv pokles je neprokazatelný i podle jeho zdrojů informací (ty například podivuhodně uvádějí, že předloni bylo méně kuřáků, než je jich teď)

Více zde: http://zamboch.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=665129

0 0
možnosti

U Vojtěcha Adama ctím jeho myšlení osvobozené od komunismu! :-)

Dál už je jen Zdeněk Hřib z Pirátů. :-)

0 0
možnosti

Čtení je to zajímavé. Chybí mi však jeho přínos. Jde jen o konstatování, že zdravotnictví se nezadržitelně propadá v kvalitě. To víme již dávno. Ale hlavní je: Co s tím?

Nejdříve musíme znát příčinu: Po čtyřicetiletém komunistickém brainwashingu nejsme schopni myslet ve svobodných, přirozených vztazích. Popíráme je a vše stavíme na socilastickém inženýrství! Bohužel, svobodně a přirozeně nemyslí ani politici z našich "pravicových" stran! Proto naše zdravotnictví bylo obnoveno ve zvláštním rozkrádatelném komunistickém systému. Léta úspěšné medicínské práce ohledně prevence byla zlikvidována v zájmu pseudopravicových ideálů. A na zdravotní péči nejsou peníze. Nejsou a nebudou! Jak se k tomu posavíme? Nijak? To bude zlé!

Píšeme o nutnosti svobodných, přirozených vztahů již nejméně 25 let. Marně. Vzali lékařům odpovědnost za kvalitní zdravotní péči. Manažeři ví, lékaři jsou hlupáci. S tím nic neuděláš.

Současný ministr zdravotnictví za ANO Adam Vojtěch je ve své podstatě pravicového myšlení a ctí svobodné, přirozené vztahy, ale nemůže je realizovat. Stačí to, že o jeho myšlení komunisti ví, a proto ho odmítají. A tak v současnosti se alespoň pokouší bojovat proti byrokracii bránící lékařům a sestrám v práci. Uvidíme, co dokáže. Už má svoje kritiky.

Když nám na podzim politici před volbami představovali svoje volební programy, většina politických stran jen recitovala svoje levičácké mantry, včetně ODS a TOP 09.

Ve svém myšlení se lišil jen Zdeněk Hřib z Pirátů, jehož program byl víceméně zdokonaleným mým přístupem, který zde marně prezentuji již od Listopadu. Bohužel, Piráti jsou velmi nevyspělou stranou a pak, od té doby jsem o jejich programu již nikdy neslyšel.

A tak uvidíme, kolik ještě vody ve Vltavě uplyne, než se konečně politici rozhýbají něco dělat s naším rozpadajícím se zdravotnictvím.

:-)

0 0
možnosti
Foto

Nezhroutí, pan doktor Vodvářka nás všechy zachrání. Právě o pár článků níže bojuje s komunisty. No a jestli mu zbydou síly, tak vyřeší i to zdravotnictví. Tak dva až tři články budou stačit.

1 1
možnosti
Foto

Tak nějak jsem si po vašich eskapádách, paní Moudrá, říkal, že na vás už nebudu reagovat, ale nedá mi to.

Slyšela jste někdo slovo posedlost? To je ve vašem případě mé jméno, které vám zřejmě nějak rezonuje v mozku a nedá spát, musíte reagovat na vše, co napíšu a musíte ho zmínit i v tomto článku.

Samozřejmě vám gratuluji, protože podobné pnutí mají pánové Lička Petřík, Řezník a Martinec, což je - jak blogosféra dávno ví - její intelektuální výkvět.

Ještě jednou gratulace a opravdu se těším na to, co z vás zase vypadne.

2 1
možnosti
Foto

Zatím jsem ve fázi "psaní článků", ale rovnou jsem to poslala i Babišovi a Adamovi. https://kutacova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=668792

1 0
možnosti

Jak jste se k nim dokázala probojovat? Když jsem to posílal já do poslanecké sněmovny, tak mi vždy jen bezduše komunisti poděkovali za dopis. Ničeho víc jsem nedosáhnul. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 911x
Jsem české národnosti a státním občanem České republiky.