Radovan Krejčíř - Gangster nebo V.I.P bílý kůň

Je Radovan Krejčíř gangster nebo jen V.I.P bílý kůň, který si díky svým kontaktům myslel, že má vše pod kontrolou? I on poznal lidi z firmy BENA z Vlašimi, i když trochu v jiné podobě než zbývající koně, po kterých se slehla zem.

Byl to člověk, který měl možnost poznat praktiky firmy BENA z Vlašimi, která vznikla v 90.letech a jejichž praktiky spláchla amnestie Václava Klause v roce 2013. Pohled na Radovana Krejčíře se mnozí snaží z pochybných důvodů upravit pro veřejnost. Proč? Tvůrci filmu Gangster Ka prý byli inspirováni Radovanem Krejčířem a přesto natočili film, který je snůškou nepravd. Hrdina filmu sice nese jiné jméno, ale zbytek je ponechán, aby veřejnost nabyla dojmu, že takhle to opravdu bylo a že Krejčíř je ten největší darebák pod sluncem. Tvůrci zapomněli, či záměrně vynechali firmu BENA, která byla u zrodu podvodu na ČEPRO a která po celou dobu svého podnikání byla zřejmě chráněna státem. Proto je možná jeden z bývalých společníků této firmy na postu předsedy České Advokátní Komory.

Fintu, kterou chtěli vylákat peníze z ČEPRA, si v tichosti vyzkoušeli již v roce 1994 na jednom z bílých koní. Policie, justice, Vysoké Státní Zastupitelství, nikdo nechce a nikdy nechtěl firmu BENA řešit. Od politiků jsem mezi čtyřma očima slyšel, že takový pitomec, který by chtěl firmu BENA vyšetřovat, se nenašel a pokud by se našel, tak oni už mu vysvětlí, proč by to neměl dělat. Šly snad peníze z podvodů s LTO a bílých koňů i směrem k politickým stranám? A pokud ano, tak co bylo protislužbou? Že by nedotknutelnost a jiné výhody? 

Říkáte si, kde je boj s korupcí, o kterém politici před volbami rádi hovoří? Žádný není a nikdy nebyl. Nejsem sice Radovan Krejčíř, ale měl jsem také možnost poznat praktiky firmy BENA z Vlašimi. Zažil jsem zastrašování ze strany policie, zneužití veřejného činitele, vykradení spisu atd. Dokonce to došlo tak daleko, že mi na půdě Parlamentu byl nabídnut úplatek v podobě nové identity s podmínkou, že musím okamžitě opustit republiku a nesmím nikoho z rodiny do smrti kontaktovat. To jsem okamžitě zamítl. Informoval jsem o této skutečnosti Parlament ČR a požádal o možnost výjimky předstoupit před poslance v souvislosti s korupcí na půdě Parlamentu. Dlouho se mi nedostalo odpovědi, tak jsem věc urgoval. Za mou vytrvalost jsem byl odměněn trestním oznámením na mou osobu člověkem, který mi úplatek nabídl. Smáli se mi do obličeje, že tohle je můj konec a budu odsouzen za pomluvu. Sotva jsem však podal výpověď na policii a doložil nějaké dokumenty, odložili věc jako nedorozumění. Proslýchá se, že policisté, kterým Radovan Krejčíř utekl, jsou nadosmrti finančně zabezpečeni. Trochu mi to připomíná onu nabídku úplatku, jen Krejčíř (pokud je to pravda), si musel svou novou identitu koupit, mě ji nabídli zadarmo, aby se mě zbavili. Jak bych asi dopadl, kdybych řekl ano? Nedělám si iluze, ale pokud bych to přežil, tak přinejmenším jako Radovan Krejčíř. 

Potřebujete hodně peněz na dobrého právníka, aby Vám pomohl vyhrát předem vyhraný případ? Omyl! Potřebujete hodně peněz, abyste si mohli koupit soudce. Tohle je motto lumpů. Více se dočtete v knize "Bílý kůň - Opravdový příběh", na které se pracuje.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Ivan Smetana | úterý 24.5.2016 9:10 | karma článku: 27,32 | přečteno: 1155x