Lež se zabydlela na radnici ve Frýdku-Místku

Má primátor města Frýdku-Místku RNDr. Michal Pobucký (ČSSD), kandidát do krajských voleb nějakou předvolební strategii nebo už tuší, že jeho vládní období pomalu končí a zoufale kope kolem sebe, bez domýšlení důsledků?

Je Michal Pobucký lhář? Pro mne ano a to z následujících důvodů. Lhal o mé osobě na svých facebookových politických stránkách a nechal tuto lež i vytisknout ve zpravodaji Rady města Frýdku-Místku v nákladu 25.000 výtisků, které dostali občané města do schránek.

 

 Dle jeho lží jsem měl stát okrádat na daních v souvislosti s lehkými topnými oleji. Mnozí jeho fanoušci jej v těch lžích na sociálních sítích podporují a těžko říct, zda z nevědomosti nebo se stejným záměrem zdiskreditovat mou osobu a KTV (Kauzy TV na sociální síti facebook), protože KTV poukazuje na lumpárny ve Frýdku-Místku.

 

 

Nikdy jsem s lehkými topnými oleji neměl nic společného. A KTV opravdu nevznikla se záměrem poškodit primátora před volbami, jak se snaží tvrdit. KTV se snaží pomáhat lidem, což je zřejmé i z tohoto videa.

 

 

Rozhodl jsem se bránit a na pana Michala Pobuckého jsem podal trestní oznámení za pomluvu u Okresního státního zastupitelství a zároveň bude celá věc v následujících dnech podána i k soudu.(Zaujal vás obrázek? Pak splnil účel. Je ve "smetanovském" duchu. Slogan z billboardu "dokážeme víc" mi totiž v případě pana Pobuckého přijde hořce úsměvný.)

Další video k posouzení, zda je primátor města Frýdku-Místku Michal Pobucký lhář nebo není.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Ivan Smetana | čtvrtek 10.9.2020 14:06 | karma článku: 18,48 | přečteno: 937x