ČSSD lže a tiskne

Jelikož žijeme v období, kdy politici beztrestně lžou, nezbývá než věci zviditelňovat a vyzývat ke konání ty politiky, kteří spravují daný subjekt. V našem případě ministra vnitra pana Hamáčka.

VYZÝVÁM ČSSD, ABY PŘESTALA LHÁT!Dobrý den pane Hamáčku, odkázal jste mě sice v souvislosti se starostou Frýdku-Místku RNDr. Michalem Pobuckým na pana Tomáše Hanzela, ale zatím mi od něj nepřišla žádná odpověď. Mám pocit, že jste mě odkázal do virtuálního světa, kde se nic neděje.V souvislosti s mým trestním oznámením na primátora Michala Pobuckého za pomluvu, že jsem měl stát šidit na daních v souvislosti s lehkými topnými oleji, jsem se dnes dostavil na policii ČR ve Frýdku-Místku, kde mi byly kladeny otázky typu, jako by připravovali dotazník pro pana primátora, na co vše si má z mé strany dát pozor. Také mi odmítli dát kopii výslechu, přestože jsem ji požadoval a mám na ni právo.Zvláštní na tom je, že jiný člověk, který na pana primátora podal také trestní oznámení za pomluvu a podal ho tam, kde já, kopii dostal. Přijde Vám to v pořádku? Ze strany vyšetřovatelů mi bylo sděleno, že v tom žádný trestný čin nespatřuji.

zdroj: Oficiální stránky magistrátu FM

Co více potřebuje policie ČR k tomu, aby dokázala vyšetřit tak jednoduchý případ jako je tento? Dodal jsem i důkazy. Nikdy jsem stát na daních v souvislosti s lehkými topnými oleji neošidil a pokud bych to udělal, tak bych už dávno seděl a byl souzen státem. Pan Pobucký lže i v tom, že se ve článku, na který poukazuje, k okrádání na daních přiznávám. Nic takového tam však není a ani být nemůže, protože jsem to nedělal. Pomluva spočívá v mnoha věcech, které jsou součástí šetření. Fakt, že tuto lež pan Pobucký vytiskl ve zpravodaji Rady města Frýdku-Místku v tištěné podobě 25.000 výtisků čísla 14/2020, nenaplňuje dle policie ČR znaky skutkové podstaty trestného činu pomluvy podle ust. § 184 trestního zákoníku.

 

 

Nebo mám brát dnešní přístup policie ČR k této věci, že bude podobná těm předchozím? Místo toho, aby se šetřilo, tak se zjišťují informace pro protistranu a nastává období kontrol lidí v mém okolí, šikana a psychický tlak, aby byli lidé zastrašeni?V poslední řadě upozorňuji na to, že se jedná o Vašeho kandidáta za ČSSD do krajských voleb a to z třetí pozice. Mimochodem v tisku vyzývá k tomu, aby lidé nelhali, ale sám lže, jen co zapnete kameru.

zdroj: iDnes.cz dne 11. května 2020

Jste vůbec ministr vnitra a šéf policie ČR? Předem se omlouvám za dotaz, ale nic jiného mi z toho po zkušenostech z posledních dnů nevyplývá.

Pokud jste šéf policie ČR, tak byste to měl řešit, už i z toho důvodu, že posíláte do krajských voleb člověka, který lže a manipuluje. Pokud nejste šéf, nezbývá než začít vysílat vše živě. Včetně záznamů z výslechu policie apod.Nechci už mluvit s panem Hanzelem. Toto už překročilo hranice města, kraje a říká se, že ryba smrdí od hlavy. Co je na tom pravda? Když jste byl ve FM, tak jste řešil potřebnou opravu hasičské stanice. OZNAMUJI VÁM, ŽE I POLICIE A JUSTICE POTŘEBUJE VE FM JISTÉ ZMĚNY A TO NEMALÉ. S pozdravem Ivan Smetana

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Ivan Smetana | pátek 28.8.2020 22:36 | karma článku: 24,70 | přečteno: 1587x