Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Pravda je, že napříč politic. spektrem u nás dominuje příliš mnoho jedinců, kteří tíhnou k agresivnějším lobbistickým skupinám, takže od nich nelze očekávat vyváženou veřej. politiku, stále u nás spíše jde o to, aby si jedna skupina polepšila na úkor jiných skupin obyvatelstva. Myslím, že např. ČSSD a asi i lidovci se snaží o vyváženější politiku, ale musejí si dát pozor např. na krajské "bosse", ti nakonec dokážou zničit jakoukoli stranu u nás.

0 0
možnosti
VB

Něco jiného je, že určité ministerstvo zaštiťuje určitý resort, ale kdybychom měli kvalitnější západ. zákony, pak politik ministerstva nemůže nikam přímo sahat apod., a mám pocit, že ani české ministerstvo vnitra už nedělá věci, které se dělají např. v Rusku. Oproti ostatním postkomunistic. zemím můžeme být rádi, že resort vnitra je u nás na lepší úrovni (polepšila si jen bývalá NDR, která musela převzít kvalitnější zákony starých spolk. zemí).

0 0
možnosti
VB

Má některá politic. strana v ČR mezi sebou jen samé jedince, kteří nikdy nelžou (takoví jedinci občas existují ve více stranách, ale jejich kolegové jim to průběžně kazí)? A kteří sledují jen a jen veřejný zájem, nikoli své osobní cíle?

0 0
možnosti
Foto

Někteří jedinci už to dopracovali tak daleko, že klidně lžou a svou lež vytisknou na náklady magistrátu města z peněz daňových poplatníků.

1 0
možnosti
Foto

Ministr vnitra není šéfem policie, která je nezávislá na ministerstvu, to znamená, že ji ministr nemůže úkolovat, kontrolovat či jakkoliv jinak řídit.

0 3
možnosti
Foto

Ministerstvo vnitra České republiky (MV ČR) je ústřední orgán státní správy pro vnitřní věci státu, zejména pro veřejný pořádek a další věci vnitřního pořádku a bezpečnosti. Plní koordinační úlohu v oblasti výkonu veřejné správy a voleb, je nadřízeno např. Policii České republiky.[>-]!!!!!!

1 0
možnosti