Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AL

Ano, souhlas s kolegou Šmejkalem. Stačilo by používat u voleb zdravý selský rozum a taky paměť. Ve videu se silně projevuje jednak vzpomínkový optimismus, jednak selektivní výběr informací. Ano, měli jsme megatovárny, co zaměstnávaly desetitisíce lidí. Ale o jejich výrobky kromě SSSR nebyl ve světě zájem.

A málokdo si uvědomuje, že masívní tunelování a rozkrádačky zapříčinili především sami komunisté, když kvůli jejich systému hospodaření bylo nutné provést v 90.letech majetkové přesuny, jež nemají v našich dějinách obdoby. Sami soudruzi či jejich děti se při tom postavili do první řady a často figurují u mnoha velmi podivných převodů. Nebýt znárodňování, nemuselo být odnárodňování a s tím spojené kolosální zlodějiny. Na Kubě už většina státního majetku skrytě patří prominentům režimu. Až se tam komunismus zhroutí, současní revolucionáři se přes noc stanou největšími kapitalisty a majirtiními vlastníky - přesně jako u nás.

7 0
možnosti
Foto

Podsouváte mi něco, co tam není. Když vezmu dosavadních 676 zhlédnutí, tak jsem spokojen i s 12 nespokojenými a rozhořčenými mým videem.

0 0
možnosti

Ryba smrdí od hlavy, říkáte vy. Národ má takovou vládu, jakou si zaslouží, mohu říci já. Lid si volí tu hlavu a pokud volí i Babiše, pak mu není pomoci.

7 0
možnosti