Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

To co tady navrhujete není demokracie, to je teror. Volby dopadly jak dopadly, tak uznejte vítězství druhé strany, podejte ruku a snažte se v rámci možností spolupracovat.

1 0
možnosti
Foto

,,Prezident je mrtev, ať žije prezident !" Ale není. Ten současný de jure ,,zemře" až o MDŽ, de facto však nikoli, ač by si to mnozí přáli;-) A jak to bude dál?;-(;-D

0 0
možnosti
Foto

společnost je natolik variabilní, že ke sjednocení nikdy nemůže dojít. Osoba prezidenta jen personifikuje nesoulad, který by byl ve společnosti tak jako tak.

3 0
možnosti
MC

Spojování?O spojování různých názorů nelze ani myslet vážně. To spojování už víme z historie, že v socialistickém (levicovém pojetí) nešlo o spojování ani kompromisy, ale o násilí a potlačení svobod. To byly právě ta spojení co jsme si mnozí již prožili na vlastní kůži. Pouze president, který ctí poctivé pravicové hodnoty a je jejich nositelem může společnost oslovovat. V žádném případě nelze spojovat názory, které jsou falešnými postoji levicových lídrů. Doufám, že se Češi příště postaví čelem ke všem výzvám poctivě a postaví do kandidatury skutečnou osobnost, která se poctivými přirozenými pravicovými hodnotami řídí a posiluje tak sebedůvěru všech občanů našeho lidu.

2 0
možnosti