Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jestli bydlíte někde poblíž Bohnic, tak si do tamnějšího proslulého ústavu zaskočte na vyšetření, třeba se Vám uleví. U nás , v západních Čechách, podobné služby nabízí psychiatrická léčebna v Dobřanech.

S pozdravem „Duševní zdraví na prvním místě“ Váš obdivovatel Miroslav Čižmár, Nýřany

3 2
možnosti
JB

Nic ve zlém , ale neuvěřitelná blbost. [>-]

2 1
možnosti
JS

Podávat žalobu na Zemana je naprosto stejný nesmysl jako podání žaloby na Klause.

5 0
možnosti
AS

A45d85a71m 71S92t98a83v63a

1. 2. 2015 15:45

"...Žeňte Zemana před Ústavní soud...": A co takhle před boží soud?

1 0
možnosti
IB

Tam přijdeme všichni.:-)

1 0
možnosti
PK

aby jste zemanovi dokázali vlastizradu tak budete muset prokázat že on úmyslně dělá něco o čem ví že je to proti zájmu republiky.

Pokud je on o své činnosti skálopevně přesvědčen že hájí zájmy ČR podle "svého nejlepšího vědomí a svědomí" (svého v tuto chvíli znamená vědomí a svědomí Miloše Zemana) pak to není a nemůže být vlastizrda.

Upřímnou soustrast - jestli máte telepata který by někdo v jeho hrabě vyhrabal důkaz že si zeman uvědomuje že to ČR poškozuje a přesto to dělá tak prosím, ale jinak to naprosot nemá cenu.

0 0
možnosti

Ano, při porovnání s žalobou na Klause se to tak může jevit. Nicméně obecně lze říci, že taková žaloba by se neměla zneužívat, takto nedůstojně, jak to učinili senátoři v případě Václava Klause.  Dostává to potom takovou pachuť účelovosti a žabomyších válek. Zeman je špatný prezident, volba se Čechům nepovedla, avšak je zvolen, nechme ho dokončit mandát a doufejme, že si podruhé zvolíme lepšího prezidenta. 

Není třeba to hrotit, nýbrž pokorně se smířit s realitou, že ne vše se vždy povede zcela ideálně.:-/

2 0
možnosti
OU