Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P68e94t60r 92S76k81á30c74e96l

28. 7. 2019 20:36

Sečteno, podtrženo - za 30 let neschopní chlapci nás pouze dovedli tam,kde jsme- Logicky - oni ani nemohou nás vyvést z marasmu, v jakém zde žijeme. A tak všichni by měli jít k volbám (nic se nemusí, jen odejít na druhý břeh) a dát hlas jinak. Všichni horují pro přeměny, ale výsledek voleb tomu jaksi neodpovídá...

0 0
možnosti

No jo, no, poslední výsledky voleb tomu neodpovídají. Co s tím? Koho budeme volit? :-)

0 0
možnosti
PK

Budťe rád, vy tam pásnete jako ministr pro aktuální informace;-D;-D;-D

1 1
možnosti
ES

Buď jste se probudil z velmi dlouhého spánku a nebo jste právě přiletěl z Marsu. Takhle to tady chodí už 30 let a byly mnohem horší a děsivější kauzy,třeba když na vládu vtrhlo policejní komando a.t.d. Je mnohem líp.To co se děje dnes je jen slabý odvar toho co se dělo za předchozích vlád.

5 3
možnosti

Tandemem Zeman-Babiš se zatím nic nezměnilo! Klientelismus trvá, defraudace trvají... :-)

0 0
možnosti
TK

A máte pocit, že tato situace nastala z ničeho nic? Že tu vše výborně fungovalo, politici klasických stran se nechovali jako zloději a mafiáni a plnili sliby dané voličům, za což si právem od nich vysloužili plnou důvěru, načež do toho ráje vrazili pánové Zeman a Babiš a v trosky ho obrátili? ;-) Nebylo to maličko jinak? Nebyla ta situace v politice už tak vyhnilá, že lidem bylo v zoufalství dobré i takové individuum, jakým je pan Zeman a kontroverzní podnikatel, ani ne Čech a možná stbák pan Babiš? A není to tak, že přestože se podařilo sezvat na protivládní demonstrace rekordní množství lidí a proti této vládě probíhá intenzivní i ze zahraničí podporovaná kampaň, stále ješté má stávající vláda mezi lidmi vyšší průměrnou podporu, než měla většina předchozích vlád těch, co se nyní opět snaží vrátit ke korytům a místo aby pi výrazném vzkazu od voličů prošli jakoukoli očistnou katarzí, jen zakuklení čekají na druhou šanci? :-/

4 0
možnosti

Ne všechny strany zůstaly bez proměny! Ku příkladu, já už si vyberu. :-)

0 0
možnosti
JS

Myslím si, že tahle situace se přeceňuje a jde o zcela nedůležitou prkotinu, jakou je výměna jednoho socana za jiného ještě méně vzdělaného socana a to bez jasného důvodu a ještě na ministerstvu kultury, které jaksi moc lidí kromě umělecké sféry neřeší je jaksi věcí, která nás opravdu nikam neposouvá a jde jen o novináři nafouknutou bublinu s nulovým vlivem na život občana. Tím se jen krmí titulní stránky a mezi tím v Bruselu se po volbách kují pro nás mnohem podstatnější pikle, také se nepíše, že nelegálů na našem území zase přibylo a co se dělá nebo spíše nedělá proto, aby tomu tak nebylo.

4 1
možnosti

No, že by nešlo o nic? To asi jde! Jde o zničení ČSSD tandemem Babiš-Zeman. A to je nechutné! :-)

0 0
možnosti
AK

Nadpis nám říká,že jsme se stali banánovou republikou už v roce 89.Jenže to ještě nikdo netušil kam to vše dospěje.Zato vše můžeme poděkovat prodejným prezidentům,politikům a všem co to dod nes podporují a hlavně se bojí zodpovědnosti za své činy!!!

3 2
možnosti

Banánovou republiku nám tu předali komunisti. Ale pravda je, že jsme toho moc neudělali proti její banánovitosti! :-)

0 0
možnosti
JK

J74a69n 91K30o20z41l70e94r

26. 7. 2019 6:56

Nic proti Vašemu názoru ale podle mého čerpáte stejně jako my všichni ostatní z toho co Vám náš prohnilý tisk předestře takže chybí zde pravdivá fakta ze kterých by bylo možno utvořit nějaký závěr který by byl stejně poplatný osobnímu názoru kohokoliv z nás takže je to pouhé plkání V

9 6
možnosti

Nesmysl! Máme kvalitní media! Ne všechna, ale snad máme také svůj rozum, ne? Snad poznáme, když nám dojde mail, nebo si přečteme v novinách, nebo slyšíme na nějaké televizi ty fráze s komunistickou nenávistí, zlobou, pomluvou a lží! Kdo není láskyplně pozitivně naladěn, rozpoznává to hůře, ale rozpoznat to může, pokud alespoň trochu myslí! :-)

0 0
možnosti
ZB

Světu jsme lhostejní, ti ani nevědí jaký máme politický systém, natož aby znali naše politiky.

9 2
možnosti
KH

Bohužel né tak docela, právě proto, že vědí co jsou ti naši nejvyšší politici zač, tak je k sobě nezvou a nechtějí s nimi mít nic společného.

2 3
možnosti
KS

Neodpověděl jste si na otázku, jakou váhu má takový stát. Stačí číst zahraniční noviny. Téměř vůbec se v nich neobjevujeme, nikoho nezajímáme. A když už je tam Zeman nebo Babiš, tak spíš jako kuriozita pro pobavení čtenáře na deváté straně. Poslední seriózní zpráva byla o demonstraci na Letné.

11 0
možnosti
JSS

Máme přece hordu poslanců, tak ať jednají a podají trestní oznámení a působí na parlamentní úrovni. Zatím jen poskakují včetně ODS. a zem se propadá ve všem !!

2 8
možnosti