Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Asi bych se Andreje Babiše tolik nebál. Střet zájmů musí hlídat novináři. 

Ty Kalouskovy a Fialovy proklamace o střetu zájmů předem vnímám jako populisticky falešné.

1 0
možnosti
PT

Já opravdu nevím co je na tom tak hrozného že Babišovi firmy získali nějaké zakázky v našich lesích, důležité snad tady je jestli  soutěž byla korektní a jestli tam nebyl klientelismus a korupce.

Hloupé furt křičet podívejte Babiš, hrozný střet zájmů, když Babišovi firmy jsou známé a je možnost kontroly a krom toho Babiš viditelně nešel do politiky s heslem jakou soudruzi z ODS, TOP,  tedy už abychom u toho byli a mohli z toho urvat co nejvíc, přes své kmotry, lobisty, mafiány v pozadí, typickým představitelem tohohle je Topolánek a jeho parta a Kalousek se svojí partou, Hávou, Šťávou atd.  

Nejhorší střed zájmů je když se hospodaření se státním majetkem svěří partě  zlodějů a hochštaplerů, ti  jsou potom ve  střetu zájmů tisícekrát větším než nějaký Babiš, Babiš zatím ještě naposílal svého Dalíka někde vyjednat miliardové úplatky  ani nemá za sebou to všechno zlodějské a hrozné jako Kalousek.

2 0
možnosti

Tak , tak! ODS, TOP 09 a ČSSD totálně zklamaly svým klientelismem, defraudacemi a korupcemi. Proto přišlo k moci ANO, které je šancí pro obnovu naší společnosti. Ale pomlouvání Andreje Babiše předem vnímám jako vnímám jako hloupou, populistickou, prázdnou, politickou rétoriku. Osobně si nemyslím, že opozice musí stále jen pomlouvat vládnoucí strany. Ostatně body jim zatím moc nerostou. Voliči ten jejich populismus zjevně vnímají!

1 0
možnosti
OP

Copak je problém přílepek z návrhu zákona vyloučit? Sobotka by si měl uvědomit, že Babiš sliby nesplní, daně nevybere a tudíž by se měl pochlapit a převzít otěže

0 1
možnosti
ZH

Tak nevim, Babiš vlastní jedny noviny, ale žádný ze stovky jiných novinářů nepřinesl žádnou relevantní zprávu o tom, že by Babišovi firmy měli kácet lesy za příliš vysokou cenu. Jak je to možné? Ve státě, kde si jeden prdne a druhý den to stojí v novinách? Všímám si toho, že prakticky jedinný kdo v souvislosti s Agrofertem uvádí nějaká čísla, je Agrofert, nebo Babiš a to vždy na svou obranu. Nelíbí se mi, že kdekdo se vzteká jako Kalousek, ale nikdo nepřijde a nepředloží čísla. A když se náhodou něco objeví, okamžitě je Agrofert vyvrátí jako lež. :-/

1 0
možnosti
MK

Škrtač, škůdce národa č.2 medailový chemik, zamotaný do "padáků", po sobě zanechal spoušť. A ještě jako největší hulvát ve sněmovně si tu hubu hojně otvírá a přitom bečí; no sebrali mu hračku a tak dupe nožičkou.

Otázka: Kdyby Babiš nebyl minisrem, jaký by byl důvod, aby získané zakázky jeho firmy nedostaly? Korupce?

1 1
možnosti
JD

Me Babis nevadi. Kdyby byval ale vyhral Avatar, to by bylo clanku, kdyz mu ted spalili ty jeho obrazy...

1 1
možnosti
PJ

Babiš je v jasném střetu zájmů. My jsme ale od amíků okoukali dvojí metr, takže to nikomu nevadí.;-)

3 4
možnosti

Nejde o dvojí metr, jde o kritiku při provinění. Když k provinění nedojde, je ta kritika Kalouskova a Fialova falešná!

0 0
možnosti
Foto

Já to pořád nechápu, jak je možné, že je Babiš ve vládě a navíc na MF. Má pod kontrolou většinu potravinářské/zemědělské produkce v ČR. Koupil noviny (ano tyto) a má zálusk na TV. Skupuje kliniky reprodukční medicíny Tak teď ještě může koupit potápějící se Tesco v ČR a bude kruh uzavřen. Vážně si nejsem jistá, zda chci žít v jeho oligarchii. Teď je to ještě v klidu, ale pak se budeme divit. Bude se vrtět psem...

5 8
možnosti
JSS

Výběr daní?? Tygr je v masně  a užívá se podle chuti - to je dnešní Babiš s jeho polostátním impériem.  On sám atomizuje podniky, aby odváděl co nejméně a navíc ještě pěkně rozebíral dotace EU... filuta.  Jsme to blbci -kdo ho volil......

6 6
možnosti
Foto

Je dobře že postupně procitáte ze svého snění.;-)

6 4
možnosti
Foto

Ale to nejde jen tak. Jak známo císař pán se musí historicky znemožnit sám. Jen jej tam ještě nechme, aby pochopili téměř všichni, koho si zvolili.

10 4
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1280x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik