Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

RvNejlepší vejšplech: milenka Nagyová nechala sledovat manželku Nečase, aby ji ochránila před jiným sledováním ;-D;-D;-D;-D. To musel vymyslet ten nejblbější právník v republice a je velmi smutné, že mu to zákon požehnal. Od Klausovy zlodějské privatizace tu bylo nic jiného než Absurdistán.

To, že páni poslanci byli shledáni pod imunitou neznamená, že to nebyly trafiky jako prase. Je dobře, že přišel někdo nový a kdyby nic jiného neudělal, než že rozbourá dlouholetou mafii pánů Šnajdrů, Langrů a spol. a přeruší penězovody ze státní kasy, bude to nehynoucí zásluha.

1 2
možnosti
IB

Podle vědců může člověku rozčilování a vztek způsobit celouřadu zdravotních nepříjemností– vysoký krevnítlak, trávicí potíže, problémys dýcháním, nebodokonce infarkt. Neriskoval ybch to.:-)

1 1
možnosti
JK

Ištván a Komár jsou jen mediálně známé osoby této celorepublikové mafie. Ministr nad nimi nemá vůbec žádný vliv, proti nim je pouhá figurka.

0 0
možnosti
JK

Máte pravdu.R^ Když jsme u těch darů - to mohou zrovna obvinit prezidenta z krácení darovací daně. Víte kolik (a za kolik) takový prezident dostává darů? I z vyjádření bývalého prezidenta si pamatuji, že si některé dary nechával (hodinky, luxusní psací potřeby, umění, ale třeba i špičkové lyže a sportovní oblečení od prestižní německé firmy) a ty co se asi nehodily zůstaly na hradě. Co prezident, každý primátor většího města! To znamená nechat všechno jednou ročně ocenit soudním znalcem a zaplatit daň. Absurdní? Nikoliv, dle litery zákona to tak opravdu je.

0 0
možnosti
KK

Pane Bednáři, už se na tom začalo pracovat se vší ANOfertovou silou.Každý občan bude kontolován od narození až do smrti, co kdy a za kolik koupil, co komu daroval, s kým mluvil a co si dohodl.STB proti tomu byla učnice.

1 0
možnosti
JK

Tak měli by politici začít u sebe. Dary dostávají hlavně oni. Taky odborářští bosové.:-) Drobný dotaz - je luxusní zájezd za 120 tisíc dar? Není, udělá se z toho "školení".:-)

0 0
možnosti
MV

Pánové Tluchoř, Fuksa a Šnajdr dostali od paní Nagyové pizzu - rozvoz zajišťoval tehdejší náměstek ministra zemědělství pan Boček. A jak se paní Nagyová později ubezpečila - všichni byli happy:

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Pizza-dorazila-vsichni-jsou-happy-Pekne-odposlechy-Nagyove-a-tech-druhych-276210

Je neuvěřitelné, že si policie z těchto odposlechů mohla myslet, že by šlo o nějakou korupci. Naštěstí zasáhli soudci Nejvyššího soudu - díky nim žádný soud neproběhne a už se nedozvíme, jaké další nesmyslné důkazy policie shromáždila. Samozřejmě je paranoidní vzpomenout si na slova slečny Kočí (kamarádky pana Tluchoře) u kapučínka: my máme justici.

Také nechápu, co má policie s těmi dárky za několik milionů - vždyť dostávat dárky na Vánoce je celkem běžné. Dávat dárky přináší velmi často štěstí obdarovanému i darujícímu. Navíc je zde šance, že bychom u nás konečně mohli vymítit korupci - stačí aby se rozšířil zvyk obdarovávat luxusními dárky nebo vysokými peněžními částkami i lidi, kteří nejsou našimi příbuznými či blízkými přáteli.

0 0
možnosti
KK

Pane Bednáři, to o čem píšete v závěru se s vehemencí vlastní ANOfertu děje.Každý občan bude sledován od narození až do smrti.Co kdy nakoupil a za kolik, s kým mluvil a co si dohodl a v případě nejasností příde KOBRA a zjistí co neestébák chce a Ištvánové už si s takovým člověkem rychle poradí.K tomu mediální barnumská reklama a máme "komunismus" o kterém se nesnilo ani Stalinovi.STB byla jen pouhá učnice.Jak z této "šlamastiky" ven?Jednoduše.Nazývat osoby a děje skutečnými jmény.A klást otázky ve všech možných a nemožných situacích.On neestébák má velmi málo skutečných znalostí,ostatně jako všichni z ANOfertu, a vše "válcuje" silou, podplácením a jak se říká "nepřátelským" převzetím.Co jiného je praktická likvidace konkurentů vyrábějících metylester pomocí policejních a daňových akcí podpořených mediálními útoky.

2 0
možnosti
MP

Už mě ty filipiky nebaví. Nagyovou měli na hodinu propustit ze zaměstnání, když se zjistilo, že si nechává posílat služební auto s řidičem pro smažený sýr přes celou Prahu. Když se lidé nedokáží postavit proti zneužívání moci v malém, tak se to následně prodraží mnohonásobně ;-O.

8 0
možnosti
ZJ

Bylo by zajímavé znát všechny kauzy, ve kterých byl Ištván zaangažovát.

4 0
možnosti
ZJ

Paní Řápková - naopak - autorovi článku R^

4 2
možnosti
KV

400 policistu ?

0 0
možnosti
IB

Podle vyjádření samotného Šlachty se před rokem zhruba 400 elitních policistů zaměřilo na několik míst a sbíralo důkazy celé čtyři dny. I po roce by prý postupovali stejně.:-)

0 0
možnosti