Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

petrajana

15. 7. 2012 13:36
Proč dehonestujete Skokana ?

Před rokem by ten rozhovor zapřel a dnes Skokan jen potvrdil Kalouskovo hulvátství !

0 0
možnosti
VH

Stará kára

16. 7. 2012 14:58
Re: Proč dehonestujete Skokana ?

Jistě. Kromě toho, že potvrdil fízlovské metody a práskačství pravověrných členů VV.

 Hulvátství a expesivní výrazy mně vadí. Ovšem neláska k práskačům je o dva řády vyšší.

0 0
možnosti
AN

TondaN

14. 7. 2012 19:46
nevim proč a koho srovnávat s kým,

při představě ,kdo nám vlastně lže,jestli policejní prezident,nebo ministr čehokoli, se mi dělá šoufl!

ještě,že jsem poměrmně dost starý a moc dlouho tady nebudu!!:-/

1 1
možnosti
IB

hybajda

15. 7. 2012 0:07
Re: nevim proč a koho srovnávat s kým,

Člověk odjakživa nedůvěřoval policii, jak za bolševika, tak za policejního prezidenta, kterého si vyvzdoroval Radek John  (krycí jméno Rajon), potažmo Vít Bárta. S pozůstatky Bártova působení na Ministerstvu dopravy se potýkáme dodne (registr řidičů), s pozůstatky Johna nyní.  ;-(

0 0
možnosti
P

pěnice

14. 7. 2012 19:21
Jak čtu Váš článek,

Vy vlastně hájíte hulváta Kalouska tím, že přestoupil z jedné do druhé strany.To jako omlouvá Kalouska ?I Bublan přiznal, že v tom projevu poznává Kalouska a určitě nejen on. Pan poslanec byl upozorněn jinými poslanci a tak byl připraven,aby měl důkaz, jak např. požadoval po Lessym spící kníže, ostudný to člen naší ještě ostudnější vlády.

1 1
možnosti
PK

king2010

14. 7. 2012 20:31
Re: Jak čtu Váš článek,

:-)mutné že nevidíte rozdíly, a nebo se to dá vykládat tak, že SKOKAN  je stajný podrazák jako Lessy a nebo naopak ?

Pan Bublan je ten, který na povel pana Paroubla dal z¨zmátit  lidi na Plzeňsku při festivalu . Který byl usvědčen ze lži, ale jelikož je to zastupce ČSSD tak vše odpušteno.

Všiml jste, co řekl o ministrovi panu Bublanovi pan  současný ministr  vnitra??   Registrujete i takovéto nuance a nebo jste zaslepený ?

0 0
možnosti

ellukas

14. 7. 2012 18:15
Mně by fakt zajímalo

zda ještě kněz, ke kterému pan Kalousek chodí ke zpovědi, ještě neskončil na psychiatrii.

Co se týče úrovně mluvy pana Kalouska,doporučuji  dnešní lidovky.

A teď si představte, že by ten cholerik se stal třeba prezidentem, nebo ministrem obrany. Svěřili byste mu řešení probblému, zda sestřelit či nesetřelit letadlo s teroristy a rukojmými, blížící se k Praze?

0 0
možnosti
ZK

SID09

14. 7. 2012 20:13
Re: Mně by fakt zajímalo

Když nám chybí peníze, tak by bylo lepší tu armádu preventivně zrušit, aby ji náhodou pak neřídil nějaký cholerik ;-D!!

1 1
možnosti
PK

repanak

14. 7. 2012 17:58
Pane Bednáři,

umíte si představit, že by třeba Štrougal zavolal Mamulovi a oslovil ho - ty ču ....

0 0
možnosti
IB

hybajda

14. 7. 2012 18:06
Re: Pane Bednáři,

On mu řekl - ty soudruhu.... to bylo ještě horší:-)

0 0
možnosti
RH

djelem

14. 7. 2012 17:40
Nemáte pravdu

Že pan Skokan  to rok nezveřejňoval, jaké  metody nátlaku Kalousek používá, je  důkaz, jak je zdrženlivý.   Ale dnes, kdy Nečas s Kalouskem  prohlašují, ať  se přihlásí , kdo má důkazy o Kalouskových vyhrůžkách po telefonu  je zveřejnění tohoto Kalouskova hulvátského telefonátu zcela na místě !

Takže : po přečtení , jak nadával Kalousek panu Skokanovi úplně věřím  vyšetřovateli a policejnímu presidentovi, že jim Kalousek  volal a vyhrožoval.;-€[>-]

3 1
možnosti
VJ

velký jarda

14. 7. 2012 17:52
Re: Nemáte pravdu

kontrolní otázka.Vy jste slyšeli, co Kalousek povídá? Já tedy ne. Pan Skokan sice četl něco, ale takových blábolů mohu napsat deset každý den. Opět žádný důkaz jen bohapusté žvásty. Jsem přesvědčený, že ten blábol, co Skokan četl napsal Bárta. Vemte si tu situaci. Jdete po ulici, zazvoní mobil a volá Kalousek. Vy by jste honem zapínali nějaké nahrávání zvláště když ani netušíte, co vám dotyčný chce říct? Tím se ale vůbec nechci zastávat Kalouska. Já jen tiše sleduji to bahno, co sem vnesla strana věci veřejné.

1 1
možnosti
JP

Pouštní ještěrka

14. 7. 2012 17:25
Nesouhlasím

... opravdu ne. Podle mého názoru pan Skokan zabodoval, a naopak jakéhokoliv slova na obhajobu pana Kalouska je přenáramně škoda. Rv

3 1
možnosti

ellukas

14. 7. 2012 17:20
Já jenom nechápu, proč je pan Skoka nazýván sketou

Jeho provinění je prý v tom, že mlčel téměř rok. Ale on mohl mlčet jenom proto,že se to týkalo pouze jeho osoby. Současným zveřejněním však neobhajuje sám sebe, pouze ukazuje, že chování Kalouska je pro něj typické, že nejde o nějaký náhodný exces, tedy zastává se napadnutých kolegů. Mně je také úpĺně jedno, vynadá-li mi někdo do nějaké xyz, ale není mi jedno, pokud ten dotyčný začne obdobným způsobem se takto chovat vůči někomu jinému.

2 1
možnosti
ZK

SID09

14. 7. 2012 17:31
Re: Já jenom nechápu, proč je pan Skoka nazýván sketou

Kalouska rád nemám, ale po roce to ten Skokan už neměl vytahovat. To, že si to s Kalouskem nedokázal vyřídit tehdy mezi 4 očima, ale stěžuje si až teď v PS, nesvědčí o velké odvaze tohoto poslance. Holt veverky byly asi opravdu stranou 1 muže ( a Džon to není ) - tím však nechci toho malého Napoleona vůbec kritizovat - dokonce mi připadá i trochu sympatický !![;-)

1 1
možnosti
L2

Lanta 20O4

14. 7. 2012 17:17
Ubohej blog ubohého blogera

Nechápu proč p. Skokana napadáte a titulujete jej podrazákem když jen zveřejnil to svinstvo co mu Kalousek poslal. Osobně si myslím, že p. Skokan udělal to nejlepší v dnešních dnech co udělat mohl neb nám všem názorně ilustroval co je p. Kalousek skutečně zač.

V dešní době kdy je veřejnost postavena před dilema komu věřit. Zdali policejnímu prezidentovi Lessymu či hulvátovi Kalouskovi, který napadá a osočuje každého kdo mu vleze do cesty (a některé dokonce i fyzicky atakuje) je to nanejvýš vhodná chvíle pro zveřejnění takového důkazu. A že se vám, politikům ODS toto nehodí do krámu neb vám to rozvrací koalici a zvyšuje riziko pádu vlády je bezpředmětné. S tím se musíte smířit když ve vládě držíte zuby nehty takové hulváty jakým je KalousekRv

6 1
možnosti
ZK

SID09

14. 7. 2012 17:26
Re: Ubohej blog ubohého blogera

Pan Bednář - mluvčí stínové Rady Zastupitelstva MČ Praha 1 a šéfredaktor časopisu Oblastní rady ODS Praha 1, který sám ničemu nerozumí a sám nikdy nic nedokázal, nám názorně popsal vzorový profil člena ODS ( byť bývalého ) - který rád přeskočí, kde mu to víc ponese.

Jinak připouštím, že chlap by měl o podobných telefonátech po takové době pomlčet. Když si to nedokázal vyříkat s Kalouskem na rovinu, neměl to po roce rozmazávat. !!

0 0
možnosti
  • Počet článků 570
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1280x
Občasné komentáře současného dění. 

Seznam rubrik